Данілов заявив про початок кінця Путінського режиму і переход до завершення війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов заявив про початок кінця Путінського режиму і переход до завершення війни

Данілов заявив про початок кінця Путінського режиму і переход до завершення війни
Джерело:  online.ua

На переконання секретаря РНБО Олексія Данілова, розв'язана Кремлем злочинна війна проти України невдовзі завершиться на території Росії і процес падіння режиму кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна вже розпочався. 

Джерело: Twitter Олексія Данілова

Війна проти України завершиться громадянським конфліктом в Росії  

Українська формула сталого миру передбачає вихід на кордони 1991 року і запуск процесів саморуйнації Росії. Як війна розпочалась, так вона і закінчиться - всередині РФ. Процес розпочато, - зазначив Данілов.

Як в Україні реагують на збройний бунт Пригожина проти влади РФ 

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, після оголошення ватажком терористичної ПВК "Вагнера" Євгеном Пригожиним відкритого бунту проти Кремля та Міноборони РФ в Росії фактично почалась громадянська війна.

Події розвиваються по тому сценарію, про який ми говорили протягом всього минулого року. Початок українського контрнаступу остаточно дестабілізував російські еліти, посиливши внутрішній розкол, який виник після поразки в Україні, - наголошує представник ОП.

Подоляк зазначив, що заколот Пригожина є початком громадянської війни в РФ. Проте путінський режим не може впоратися зі спротивом через крах системи.

Сьогодні ми фактично спостерігаємо початок громадянської війни. Група Пригожина захоплює військові об'єкти, штаби та цілі міста, майже не зустрічаючи спротиву на своєму шляху, роззброюючи випадкових солдатів та поліціантів. Путін оголошує Пригожина зрадником та поза законом та анонсує відповідні накази спецслужбам, але нічого не відбувається - криза управління, фактична втрата влади. В той же час "Вагнер" продовжує свій марш на Москву, - підкреслив представник ОП.

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, події, які сьогодні відбуваються в Росії, є наслідком злочинної військової агресії диктатора Володимира Путіна.

Насамперед треба розуміти, що мова йде про внутрішній російський конфлікт і протистояння, які є прямим наслідком злочинної військової агресії режиму Путіна проти України, - зазначив Юсов.

Представник ГУР також відзначив, що протистояння в країні є ознакою краху правлячого режиму в Росії.

Україна, зі свого боку, продовжує спостерігати за подальшим перебігом подій.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?