Дантес випустив зворушливий кліп про історію кохання з Надею Дорофєєвою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дантес випустив зворушливий кліп про історію кохання з Надею Дорофєєвою

Дантес випустив зворушливий кліп про історію кохання з Надею Дорофєєвою
Джерело:  online.ua

5 серпня 2021 року Дантес і Надя Дорофєєва відзначають 10-у річницю з дня знайомства. З цієї нагоди співак випустив кліп "Дівчинка", який присвятив історії кохання з дружиною. У відео зібрано безліч особистих кадрів пари, які вразили шанувальників.

Джерело: Youtube-канал Дантеса

Співак з кліпі показав шанувальникам, як розвивалися їхні стосунки протягом 10 років. Дантес публічно зізнався Наді, що навіть через 10 років відчуває до неї ті ж почуття, які пережив в день знайомства.

"Нам сьогодні 10 років! Надя! ДЕСЯТЬ! З Нашим 5 серпня !!! Люблю!", - привітав Дантес Дорофєєву з річницею.

У ролику, до речі, є відео, коли папараці вперше зняв їх за поцілунком - на той момент ще ніхто не знав про роман Дантеса і Дорофеєвої. Як виявилося, це відео співаку вдалося викупити за 100 доларів, щоб воно не з'явилося в мережі, але через деякий час воно загубилося у подружжя в архіві. І ось під час монтажу архівного матеріалу для кліпу карта пам'яті з цим відео раптово знайшлася.

"Це відео відображало нашу любов на всі 1000%. Коли готував кліп і шукав архівний матеріал, серед багатьох флешок і карт пам'яті, виявилася вона. Як? Я до сих пір не розумію. І вважаю, це справжнє диво. Як і те що ми разом дорослішали і все одно ніщо не похитнуло нашу любов. Це чудо ", - розповів артист.

Шанувальники в захваті від нового кліпу Дантеса і змісту відео, яке вони масово коментують в мережі:

  • Дуже гармонійна пара, кліп просякнутий ніжністю, і це надихає!);

  • Такі щирі, щасливі, справжні, року йдуть вам на користь) Дуже красива пара! Щастя вам і маленьких дантесіков;

  • А говорили кохання як у фільмах не буває - ось же воно));

  • Це саме зворушливе відео з усіх що я дивилася! Ви лапочки);

  • Як же це офігенно! Вітаю Вашу пару! Ви найкращі і бажаю Вам всього самого прекрасного!

  • Неймовірні !!! Така зворушлива ніжність і тремтливість в стосунках крізь роки !!

До речі, Надя Дорофєєва також не забула про 10-ту річницю знайомства з чоловіком. Вона опублікувала кумедне відео з Дантесом, яким показала, як зоряна пара прожила ці роки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?