Дантес зізнався, до кого ревнує Надю Дорофєєву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дантес зізнався, до кого ревнує Надю Дорофєєву

Дантес зізнався, до кого ревнує Надю Дорофєєву
Джерело:  online.ua

Не так давно український співак Володимир Дантес розпочав сольну музичну кар'єру. Оскільки його дружина - популярна артистка Надя Дорофєєва - допомагає йому вкрай рідко, він ревнує її до інших артистів. Як стверджує Дантес, інших ревнощів у їхньому союзі немає.

Джерело: "Люкс ФМ"

Дантес розповів про ревнощі у стосунках з Дорофєєвою

Між подружньою парою, як між двома творчими особистостями, існують лише "музичні ревнощі". Її відчуває переважно чоловік, який повернувся на сцену після паузи в п'ять років. Дантес не приховує, що його дратує, коли кохана допомагає іншим виконавцям.

"Це було пов'язано не з тим, що в неї кльова пісня, а з тим, що вона комусь допомагає, а мені – ні. Коли вона каже мені правильні речі, я їх одразу заперечую, бо я самець, і лише моє слово щось означає, а потім роблю так, як сказала Надя", - зізнається співак.

За словами Дантеса, він доволі часто звертається за порадою до дружини, оскільки довіряє їй як професіоналу.

Що цікаво, саме Надя Дорофєєва є авторкою треку з першого сольного альбому чоловіка. Володимир також зізнався, що по-доброму заздрить успіху колег і підтримує кожен їхній злет.

"Я пишаюся артистами нашої країни, які роблять класну музику. І я по-хорошому заздрю, що в них вийшло. У мене немає поганого забарвлення до слова "заздрість". Тому я заздрю, і це моя сходинка, яку я долаю", – наголосив артист.

Як відомо, після розпаду гурту "ДіО.фільми" Дантес зник з українського шоу-бізу на довгих 5 років. Однак співак вирішив все-таки повернутися, оскільки переконаний, що кожні п'ять років потрібно наважуватися на якісь сміливі кроки, які можуть змінити життя на краще.

"П'ять років я був у складі гурту. Це були класні п'ять років. Потім я був радіоведучим, і це перетекло в тревел-ведучого, у ролі якого я був три роки. Я знову захотів щось змінити. Змінив, щоб знову поспівати, бо в мене гарно виходить", – каже Дантес.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?