Потап зізнався, чому ображається на Настю Каменських
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап зізнався, чому ображається на Настю Каменських

Потап зізнався, чому ображається на Настю Каменських
Джерело:  online.ua

Одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу, Потапа і Насті Каменських, є прикладому ідеальних стосунків для більшості їхніх фанатів. Однак нещодавно репер та продюсер Олексій Потапенко дав відверте інтерв’ю, у якому неочікувано для всіх зізнався, що у них з NK також є причини для сварок. Ба більше, він визнав, що інколи навіть ображається на свою дружину. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  ЖВЛ.

Як відомо, весілля Потапа і NK відгриміло 23 травня 2019 року. Однак закохані нещодано розповіли, що це було третє весілля, оскільки до того вони розписалися в Лас-Вегасі та в Києві. Зараз пара живе у власному заміському будинку, що розташований в елітному містечку. Репер нещодавно вирішив зізнатися, через що у побуті виникають сварки з дружиною.

Потап наголосив, що завжди намагається підтримувати своюдружину, однак часто трапляються моменти, коли виникають конфлікти. Репер зізнався, що його дратує, коли Настя несподівано починає знімати його на камеру та показує ці відео багатомільйонній аудиторії підписників в Інстаграмі.

Так, нещодавно співачка опублікувала відео, де показала Потапа, який недавно прокинувся. Звісно, що чоловік цьому не зрадів. Окрім того, чоловік розповів, що образився на обраницю, бо в той час, поки він спав, вона розповіла, як багато всього встигла зробити.

За словами продюсера, усі ці конфлікти несерйозні, жартома. Пара запевняє, що намагається уникати сварок. Вони живуть в гармонії, радують один одного, разом працюють та мотивують на нові звершення.

На відверте зізнання Потапа уже встигли відреагувати фанати пари та користувачів мережі.

"Подобаються вони мені. Давно розуміла, що там почуття. Начхати, що їх багато хто засуджує. Нехай люблять один одного і будуть щасливі; не хотілося б, щоб вони сварилися через такі дрібниці; У такій гармонійній сім'ї бракує діток. Чого і бажаю - дитячого сміху; усі сваряться - головне, що є сили помиритися; без сварок життя не буває - це нормально", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що актор  Бен Аффлек відверто розповів про роман зі співачкою Дженніфер Лопес  та зізнався, чому досі поважає її.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?