Дайте зброю або станете кулеметниками. Андрій Хливнюк звернувся до західних зірок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дайте зброю або станете кулеметниками. Андрій Хливнюк звернувся до західних зірок

Дайте зброю або станете кулеметниками. Андрій Хливнюк звернувся до західних зірок
Джерело:  online.ua

Фронтмен гурту "Бумбокс" і український військовий Андрій Хливнюк розповів про важливість постачання зброї Україні і звернувся до Заходу.

Джерело: Андрій Хливнюк в британській програмі HARDtalk

Хливнюк розповів про важливість постачання зброї Україні

Хливнюк у Лондоні виступив на благодійному матчі заради України та завітав до студії HARDtalk і поспілкувався зі Стівеном Сакуром.

Під час інтерв’ю він звернувся до артистів з Заходу.

Мене хвилюють ваші співаки, яким доведеться навчитися того, чого навчився я. Тепер я ближче, ніж був за тисяч миль в Україні. Тепер я тут із вами, а ви, хлопці, дивитеся на мене по телевізору. Я дуже переймаюся, що ви не бачите у мені свого сусіда, близького сусіда... Якщо ви бачите мене так, тоді дайте нам усю зброю, яку ви б дали своїм хлопцям, щоб захистити вас від цього зла. Або, якщо ви не дасте, ваші сини, ваші брати і ваші співаки, письменники стануть кулеметниками та пілотами безпілотників, як от я. Поміркуйте про це. А моральний стан лише один. Єдине завдання оборони, як солдата, оборона жінок та дітей. Неважливо якої вони нації, - сказав він.

Також Хливнюк підкреслив, що світ може зупинити Росію та Путіна. Для цього потрібно визнати на світовому рівні, що Путін – злочинець.

Якщо ми усі погодимося, що цей хлопець є воєнним злочинцем, то ми маємо взяти його - мертвим або живим. І це буде кінець цієї війни. Це легко.

Також співак розповів, де служив під час війни.

В Бучі, в Ірпені, і далі на сході, на східному фронті. І ось уже рік як я на південному фронті. І я бачив, що вони зробили з Херсонщиною.

В інтерв'ю Хливнюк поділився думками про виконання своїх російськомовних пісень.

Після війни - можливо, за кілька років. Але я бачив жахіття… Я був свідком жахливих сцен, коли ми деокуповували території. Я бачив такі речі, що поки ця війна триває, не можу уявити, щоби я співав свої власні російськомовні пісні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?