Рятують життя. Бумбокс і Жадан розчулили кліпом на пісню "Правда"
Категорія
Культура
Дата публікації

Рятують життя. Бумбокс і Жадан розчулили кліпом на пісню "Правда"

Рятують життя. Бумбокс і Жадан розчулили кліпом на пісню "Правда"
Джерело:  online.ua

Лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк та письменник Сергій Жадан вразили користувачів мережі кліпом на спільну пісню, яка отримала символічну назву "Правда". Її вони присвятили медикам, добровольцям, волонтерам, а також усім, хто допомагає рятувати життя українців під час війни.

Джерело: Бумбокс

Бумбокс і Жадан представили кліп на пісню Правда

Артисти звертають увагу на те, що відео на пісню “Правда” важко назвати відеокліпом у класичному розумінні цього слова, попри те, що у ньому ви можете побачити динамічний монтаж, інтригу та героїв.

За їхніми словами, головна відмінність полягає в тому, що герої "Правди" – справжні герої: добровольці, медики, волонтери.

Їхні імена та позивні вказані в титрах відео. Прочитайте їх, будь ласка, та постарайтеся запам'ятати. Завдяки самовідданій праці цих людей щодня вдається врятувати чиєсь життя. Як вони за такого пресингу примудряються ще й щось знімати – це для нас загадка. Тим ціннішим є те, що ви зараз побачите, - наголошують автори роботи.

Окрім того, гурт Бумбокс подякував своєму лідеру Андрію Хливнюку, адже саме він запропонував такий спосіб вшанувати людей, які щодня ризикують своїм життям, заради порятунку інших.

Як українці відреагували на кліп до пісні Правда:

  • Зі сльозами на очах, і болем в грудях...Дякуємо, пісня в саме серденько.Ми обов'язково переможемо!

  • Від цього відеоряду пісня мурашить ще більше в рази. Ось вона, наша правда. Нехай береже Всесвіт наших захисників, медиків, волонтерів та всіх, хто невтомно працює на Перемогу

  • Найкращі люди, дякуємо Вам. "Мудрість вона не лише у слові..."

  • Дякую за голос творчості!!!! Молюсь за наших захисників, медиків, волонтерів!! Нехай Господь тримає ваші руки та захищає!

  • Надзвичайно сильно! Україні перемоги і миру! Слава всім захисникам, волонтерам!

Фото - скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?