Гурт Антитіла анонсував концерт у Криму
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт Антитіла анонсував концерт у Криму

Гурт Антитіла анонсував концерт у Криму
Джерело:  online.ua

Український гурт “Антитіла” шокував фанатів заявою. Наприкінці літа 2024 року вони запланували концерт у Криму.

Джерело: Антитіла

Гурт Антитіла оголосив про концерт у Криму

Гурт “Антитіла” заявили про концерт у Ялті вже влітку наступного року.

Перше велике стадіонне шоу в Ялті заплановане на 23 серпня 2024 року, на стадіоні “Авангард”.

Передпродаж оголошено вже зараз.

Антитіла впевнені, що вже скоро Крим повернеться під контроль України.

 З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями, – йдеться у дописі.

Гурт пообіцяв зіграти найкращ хіти і яскраве святкування перемоги України.

Армія РФ вивозить техніку з Криму

Останніми місяцями російські окупанти вивезли свою військову техніку з півночі тимчасово захопленого Криму, а також викопали окопи в районі селища Медведівка Джанкойського району.

Журналісти проаналізували супутникові знімки і дійшли висновку, що бронетехніка та артилерія, яка перебувала на цій ділянці в жовтні 2022 року і січні нинішнього, на знімку від 25 квітня вже відсутня.

Знімки підтверджують інформацію аналітика відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Африка, який також повідомляв про зняття техніки та про обладнання оборонних споруд поблизу Медведівки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?