Дебют Шевченка на чолі Дженоа закінчився поразкою Ромі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дебют Шевченка на чолі Дженоа закінчився поразкою Ромі

Дебют Шевченка на чолі Дженоа закінчився поразкою Ромі
Джерело:  online.ua

21 листопада відбувся дебют українського тренера Андрія Шевченка на чолі італійського Дженоа. У першому матчі команда Шевченка протистояла Ромі в рамках 13-го туру італійської Серії А, однак не змогла вибороти перемогу.

Джерело: "24 канал"

Дженоа – Рома 0:2: як пройшов довгоочікуваний матч

Варто звернути увагу на те, що дебютний матч проти Роми Шевченко вирішив зіграти, використавши схему 3:5:2. На захисті воріт стояв Сальваторе Сірігу, центрі знаходився Мілан Бадель, а на вістрі атаки з'явилися два форварди, один з яких Горан Пандєв.

Однак гравці Роми зразу ж взяли ситуацію під свій контроль. "Вовки" навіть встигли забити гол, який миттєво було скасовано.

"Мхітарян потужно пробив здалеку й м'яч рикошетом від руки Абрахама залетів у ворота. Це й стало причиною скасування м'яча. У середині тайму "грифони" вирівняли гру, спробувавши забрати м'яч під свій контроль. Це дозволило гостям ловити суперника на контратаках. Одна з таких ледь не завершилася голом Шомуродова на 29-й хвилині", - йдеться в повідомленні.

Вже у другому таймі гравці Дженоа завдяки класній комбінації прорвалися на територію суперників, після чого Васкес виконав простріл на Стураро. Здавалося, що півзахисник господарів відправить м'яч у ворота, проте римлян врятував Ель-Шаараві.

Не можна також не звернути увагу на те, що уже наприкінці матчу Жозе Моурінью випустив 18-річного Фелікса Афена-Гьяна. Це було неочікуване, однак дуже праивльне рішення для Роми, оскільки футболісти з Гани віддячив тренеру та приніс перемогу, забивши гол на 82-й хвилині. Асист на свій рахунок записав Мхітарян.

У компенсований час Афена-Гьян добив "грифонів": ганець забив дивовижний гол з-за меж штрафного й приголомшив усіх глядачів матчу.

Що важливо розуміти, підопічні Шевченка після поразки Ромі опустилися у турнірній таблиці Серії А на 18-у сходинку. Це зона вильоту із Серії А.

Читайте також:

  • Зінченко назвав головний недолік гри збірної України

  • В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу

  • Харківський "Металіст" цікавиться ще одним іноземцем для підписання контракту: цікавіподробиці читайте в нашому матеріалі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?