Зінченко назвав головний недолік гри збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зінченко назвав головний недолік гри збірної України

Зінченко назвав головний недолік гри збірної України
Джерело:  online.ua

Українська збірна змогла прорватися у плей-офф відбору на Чемпіонат світу-2022. Все вирішилося в останньому турі, хоча гарантувати собі путівку у наступний етап команда могла значно раніше. Один з лідерів збірної України Олександр Зінченко прокоментував досягнення своєї команди та назвав головний недолік її гри.

Джерело: "Профутбол Digital"

Зінченко розповів про один із найбільших недоліків гри збірної України

За словами Олександра Зінченка, він задоволений фінальним результатом, однак у футболіста залишилися запитання щодо дострокового вирішення завдання. Він звернув увагу на те, що наша країна на стадії групового етапу здобула лише дві перемоги та безліч разів втрачала 3 очки та зводила матчі до нічиєї.

"Чи повірив би, якби до початку відбору сказали, що із двома перемогами можна вийти у плей-офф? Звичайно ж, ні. Склалася така ситуація у групі, самі загнали себе у таке становище. Самі шукаємо собі проблеми, а потім із них виходимо", – поскаржився Олександр Зінченко.

Окрім того, наголошується, що футболіст також прокоментував стадії плей-офф. Один із лідерів збірної наголосив, що тут немає легких суперників, труднощі виникнуть з будь-якою командою.

За його словами, команда максимально відповідально підійде до березневих матчів та зробить усе можливе, аби здобути право грати на ЧС-2022 у Катарі.

Як уже згадувалося раніше, жеребкування раунду плей-офф відбору на Мундіаль заплановане на 26 листопада. Суперницею "жовто-синіх" можуть стати Португалія, Шотландія, Італія, Швеція або Уельс.

Що потрібно знати про Зінченка

Олександр Зінченко — український футболіст, півзахисник і лівий захисник англійського «Манчестер Сіті» та національної збірної України. Триразовий чемпіон Англії, найкращий гравець своєї команди у фінальному матчі Ліги Чемпіонів УЄФА 2020—2021.

Читайте також:

  • В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу

  • Харківський "Металіст" цікавиться ще одним іноземцем для підписання контракту: цікавіподробиці читайте в нашому матеріалі

  • Луческу знайшов виправдання за катастрофічну поразку Динамо від Баварії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?