День Незалежності України. У ГУР уже озвучили попередження Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

День Незалежності України. У ГУР уже озвучили попередження Росії

День Незалежності України. У ГУР уже озвучили попередження Росії
Джерело:  online.ua

У ГУР анонсували події Дня Незалежності України в Росії. Розслаблятися ворогу зарано.

Джерело: 24 канал

У ГУР озвучили попередження Росії

На території Росії відбуваються вельми цікаві події, Так, майже щоночі на Москву летять невідомі дрони.

Напередодні Дня Незалежності України наша держава працює у цьому напрямку, однак відштовхується насамперед від оборонної, політичної та безпекової необхідності, – заявив представник ГУР МО Андрій Юсов.

Україна відзначить День Незалежності з урахуванням норм безпеки, але деталі анонсуватися не будуть.

На відміну від істот з "шаманським" мисленням, ми прив'язуємось до конкретної оборонної, політичної та безпекової необхідності. Наші дати – це наші дати. Ми обов'язково відзначимо День Незалежності з урахуванням всіх норм безпеки, але дарувати додаткові фестивалі ворогу, принаймні анонсувати їх точно не будемо. Але розслаблятись ворогу не потрібно, – зауважив він.

Андрій Юсов зазначив, що ворог часто атакує Україну у символічні дати, свята, які мали б бути святими для "православного російського народу". Тому українці повинні бути готовими до будь-яких дій з боку Росії та максимально обережними щодня.

І в будні, і у свята триває повномасштабна війна. На війні є свята, але нема вихідних. Тому, звичайно, ми готуємось, посилені заходи безпеки, зусилля сектора безпеки та оборони, зокрема закриття неба. Але маємо бути уважними щодня, не лише на свята, – наголосив представник ГУР.

Ці та інші важливі теми представник ГУР підняв і в ексклюзивному інтерв'ю online.ua.

День Незалежності України: що чекати 

Представник ГУР МО Вадим Скібіцький повідомив, що Росія дійсно може вдатися до ракетного терору на День Незалежності України. Водночас напередодні свята повинні тривожитися громадяни РФ.

Керівниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк заявила, що окупанти могжуть обстріляти ракетами Україну з акваторії Чорного моря. Вона підкреслила, що через тяжіння росіян до сакральних дат посилюється рівень загрози масованих атак напередодні Дня Незалежності України.

Цього року через ракетну небезпеку на День Незалежності у Києві не буде жодних масових заходів. Проте на Хрещатику зроблять виставку зразків пошкодженої ворожої техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?