ГУР вказало на один із найбільших страхів Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

ГУР вказало на один із найбільших страхів Путіна

ГУР вказало на один із найбільших страхів Путіна
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова, російський диктатор Володимир Путін хоче завершити війну просто зараз. Він також зазначив, що наратив Кремля про тривалі бойові дії є просто черговою російською ІПСО, яка спрямована на зовнішню аудиторію.Сам Путін дуже боїться затяжної війни.

Джерело: "24 Канал"

Навіщо Кремль поширює фейк про довготривалу війну

Інформаційна хвиля від путінської Росії про війну на роки – це великою мірою ІПСО. Тому що для внутрішньої аудиторії зовсім інші наративи – режим намагається, навпаки, послабляти ситуацію, – пояснив представник команди Кирила Буданова.

На переконання Андрія Юсова, поширюючи тезу про тривалу війну, російський диктатор робить усе можливе, щоб деморалізувати український народ, а також демотивувати антипутінську коаліцію.

Чому Росія не зможе довго воювати з Україною

ГУР звертає увагу на те, що насправді армія РФ не здатна вести затяжні бойові дії.

Не можна забувати про те, що ресурси російських загарбників обмежені, мобілізаційна система майже не працює.

Ба більше, як відомо, не припиняються чистки в Міноборони, розвідці та армії. Маючи усі ці проблеми, Путін не зможе воювати з Україною роками, як він про це регулярно заявляє.

Путін боїться війни на роки і волів би її уникнути. Тому що інший посил іде від Кремля – це перемовини тут і тепер, – нагадав офіційний представник ГУР.

Андрій Юсов також звернув увагу на те, Збройні сили України роблять усе можливе, щоб звільнити нашу землю від російських загарбників якомога швидше.

Ми розраховуємо на такий самий підхід з боку наших партнерів і союзників, - зазначив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?