День ЗСУ та повернення полонених — головне зі звернення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

День ЗСУ та повернення полонених — головне зі звернення Зеленського

День ЗСУ та повернення полонених — головне зі звернення Зеленського
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський подякував українським воїнам у День Збройних Сил України та розповів про новий обмін полоненими.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

День ЗСУ та привітання президента

Володимир Зеленський звернув увагу на те, що 6 грудня, уже багато років поспіль, в нашій країні святкують День Збройних Сил України.

Сьогодні – день нашої вдячності. Саме такий сенс у 6 грудня – і це назавжди. Тепер лише так наші люди відзначатимуть День Збройних Сил України – словами вдячності, відчуттям вдячності, сльозами вдячності. Я впевнений, мільйони разів сьогодні в Україні прозвучало або просто подумалося саме так – «дякую».
Дякую воїнам нашої армії й усіх формувань сил оборони України. Дякую батькам наших воїнів, які виховали справді переможців. Саме так – переможців. Дякую всім лікарям і медичним сестричкам, які рятують поранених героїв. Дякую кожному, хто зміцнює оборону й забезпечує українських воїнів усім необхідним, - зазначив Володимир Зеленський.

Президент також нагадав, що уже 8 років та 286 днів українські герої боронять нашу прекрасну державу від окупанта, від російської агресії.

Сьогодні для мене честь провести увесь день разом із нашими захисниками й захисницями, - зізнався Зеленський, який 6 грудня побував у Харківській та Донецькій областях.

Новий обмін полоненими

За словами глави держави, сьогодні повернулися додому ще 60 воїнів, які були в російському полоні.

Ми продовжимо повертати наших і звільнимо всіх. Тут, у Маріїнському палаці, – наші герої, рідні наших воїнів, командири й представники бойових бригад і підрозділів, які щойно прибули з фронту й знову повертаються на передову. Туди, де справді гаряче. Туди, де вони справді борються за нашу свободу, за нашу незалежність, за наших дітей, - додав президент та ще раз подякував усім захисникам.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?