Журналісти дізналися про цілий "букет" хвороб Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізналися про цілий "букет" хвороб Путіна

Журналісти дізналися про цілий "букет" хвороб Путіна
Джерело:  online.ua

Ні для кого не секрет, що російська влада завжди щосили намагалася зліпити образ "сильного" та "здорового" президента, проте, як вдалося дізнатися британським журналістам, очільника Кремля уже давно не можна таким назвати. Вони звертають увагу на те, що у диктатора є одразу кілька серйозних захворювань.

Джерело: Express

ЗМІ заявили про цілий "букет" хвороб у Путіна

За словами інсайдера в російських спецслужбах, у Путіна діагностували хворобу Паркінсона на ранній стадії, що наразі невпинно прогресує.

Анонімне джерело іноземних журналістів наголошує, що ці дані від росіян приховуватимуть стільки, скільки зможуть, а всю інформацію заперечуватимуть.

Ба більше, вдалося дізнатися, що очільник Кремля страждає на рак. За попередніми даними, на рак підшлункової залози. У зв'язку з цим російському диктатору роблять масу ін'єкцій, які мають свої побічні ефекти – біль, набряки та навіть провали в пам'яті. Проте, що цікаво, інсаейдери із близького оточення президента РФ говорять і про рак простати.

І весь цей диктаторський "букет" проявляється навіть у таких банальних речах як постійний кашель, без якого не обходиться жоден виступ Путіна. А ще часто диктатор часто під час виступів тримається руками за край столу, ймовірно, аби приховати тремор рук. То ж все це вказує на те, що зі здоров'ям у диктатора таки все погано, - йдеться в повідомленні.

Не можна не згадати про те, що ще навесні очільник української розвідки Кирило Буданов повідомляв, що російський диктатор серйозно хворий, однак попереджав, що українцям на смерть останнього "сьогодні – завтра" плекати надію не варто.

З огляду на вищезгадані ін'єкції та всі заходи для приховування проблем зі здоров'ям, виглядає так, що у Кремлі буквально намагаються зробити все, щоб Путін не помер, - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?