Депутат з коронавірусом вперше відповів на звинувачення Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутат з коронавірусом вперше відповів на звинувачення Зеленського

Депутат з коронавірусом вперше відповів на звинувачення Зеленського
Джерело:  online.ua

Депутат Верховної Ради України Сергій Шахов, у якого нещодавно виявили коронавірус, заявив, що 17 березня не був у парламенті на позачерговому засіданні. Також народний обранець вирішив спростувати слова глави держави Володимира Зеленського про те, що замість нього кнопкодавили колеги. Відповідь на звинувачення українського лідера Сергій Шахов опублікував у соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"У відповідь на ваше відеозвернення повідомляю, що 17 березня я не був присутнім та зареєстрованим на позачерговому засіданні Верховної Ради. Усе через погане самопочуття, яке згодом виявилося симптомами коронавірусу", - пише народний обранець.

Окрім того, Сергій Шахов запевняє, що ні він сам, ні його колеги-нардепи не вдавалися до неособистого голосування. Депутат, щоб не бути голослівним, вирішив показати скриншот з сайту парламенту, де його картка нардепа показана неактивною.

"Дуже шкода, що ваша команда досі не розібралася і дезінформує вас у таких елементарних питаннях", – відповів Володимиру Зеленському Сергій Шахов.

Варто звернути увагу на те, що на сайті українського парламенту показано, що Шахов і справді не реєструвався для участі у позачерговому засіданні 17 березня і участі у жодному з 18 голосувань не брав.

Наразі відомо, що глава держави Володимир Зеленський на відповідь та зауваження депутата Сергія Шахова не відреагував.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Володимир Зеленський звернувся до українців із важливим проханням — не довіряти сумнівним джерелам інформації, які публікують фейкові дані про коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?