Держдеп США озвучив свої дані щодо втрат армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Держдеп США озвучив свої дані щодо втрат армії РФ

Держдеп США озвучив свої дані щодо втрат армії РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Держдепу США Ентоні Блінкен під час Мюнхенської безпекової конференції звернув увагу на те, що РФ тримає курс на жахливу поразку через політику російського диктатора Володимира Путіна щодо війни в Україні. Окрім того, американський дипломат заявив, що його відомство оцінює втрати армії РФ у війні у 200 тисяч солдатів.

Джерело: "ЄП"

Блінкен переконаний, що Росія приречена на поразку в Україні

За словами Ентоні Блінкена, країна-агресорка під час війни проти України використовує підходи, які ще більше заганяють офіційну Москву у кризу.

Курс, який обрав Путін, це курс на стратегічну поразку для нього у найбільш вражаючих обрисах, - підкреслив американський дипломат.

Окрім того, очільник Держдепу США повторив заяву Джо Байдена про те, що Росія втратила Україну назавжди.

На переконання Ентоні Блінкена, український народ буде ненавидіти РФ дуже багато років.

І це легко зрозуміти, - підкреслив очільник Держдепу, звернувши увагу на те, що це величезна різниця з періодом до 2013 року, коли ставлення до РФ громадян України було загалом позитивним.

Ба більше, Блінкен наголосив, що країна-агресорка зазнала дипломатичної поразки по всій земній кулі.

За його словами, зв’язки офіційної Москви з усім світом обірвалися.

Скільки солдатів втратила армія РФ за рік війни

Очільник Держдепу США зазначив, що також є питання про те, що Путін зробив зі своєю країною.

За публічними оцінками, Росія втратила близько 200 тисяч військових в Україні. Менше ніж за рік, лише подумайте про це! Понад мільйон росіян поїхали з Росії, бо не хочуть бути частиною цієї війни, - наголосив американський дипломат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?