Держдуму РФ закликали звинуватити Путіна у держзраді через війну проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Держдуму РФ закликали звинуватити Путіна у держзраді через війну проти України

Держдуму РФ закликали звинуватити Путіна у держзраді через війну проти України
Джерело:  online.ua

Муніципальні депутати із Санкт-Петербургу закликали представників Держдуми РФ висунути кремлівському диктатору та військовому злочинцю Володимиру Путіну звинувачення у держзраді через криваву та ганебну війну проти України.

Джерело: "Медуза"

У Держдумі пропонують звинуватити Путіна у держзраді

Зокрема, за інформацією видання, Рада муніципальної освіти "Смольнінське" в Петербурзі закликала депутатів Державної думи висунути звинувачення в державній зраді проти Путіна, або ж усунути його з поста президента РФ.

Рішення підтримало більшість присутніх депутатів, - заявив депутат Дмитро Палюга.

Палюга також поділився текстом рішення й звернення. В листі ж йдеться про те, що через розв'язану Росією війну гинуть "молоді працездатні" громадяни, страждає економіка країни, НАТО розширюється на схід, а Україна отримує ще більше озброєння, попри те, що Путін назвав однією з цілей війни нібито "демілітаризацію".

Вважаємо, що рішення президента Путіна про початок "СВО" завдає шкоди безпеці Росії та її громадян. У зв'язку з цим просимо вас як депутата Державної думи виступити з пропозицією про висунення звинувачення в держзраді проти президента Росії для усунення його від посади, - йдеться у зверненні муніципальних депутатів до представників Держдуми РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?