Держсекретар США їде в Москву з доказами причетності РФ до хіматаки в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Держсекретар США їде в Москву з доказами причетності РФ до хіматаки в Сирії

Держсекретар США їде в Москву з доказами причетності РФ до хіматаки в Сирії
Джерело:  The Times

Держсекретар США Рекс Тіллерсон збирається приїхати в Москву 11-12 квітня з доказами того, що в Росії знали про застосування урядовими військами хімічної зброї в Сирії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  The Sunday Times.
"Держсекретар президента Дональда Трампа Рекс Тіллерсон відправиться в Москву, щоб постати перед Росією з доказами, що вона знала і намагалася приховати смертельний зарин, застосований режимом (Асада - ONLINE.UA) минулого тижня, в результаті чого 87 людей загинуло", - пише видання.


Читайте також: Прикро, але очікувано: в США прокоментували позицію Росії щодо Сирії


Також, як повідомляє видання, глава міноборони Великобританії Майкл Феллон заявив, що за цю подію Москва несе відповідальність, як "головний спонсор" режиму Башара Асада.


Нагадаємо,  4 и 6 квітня Сирія піддалася хімічним атакам, в результаті яких постраждало мирне населення.

У відповідь на це вранці 7 квітня з борту американських кораблів, що знаходяться в Середземному морі, був  нанесений ракетный удар по авіабазі Шайрат в Сирії.
Як повідомляв ONLINE.UA,  постпред США Ніккі Хейлі під час засідання Радбезу ООН не виключила можливість нових авіаударів у випадку подальшого затсосування хімічної зброї в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?