Десятки жінок подали до суду на Pornhub через опубліковані з ними відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Десятки жінок подали до суду на Pornhub через опубліковані з ними відео

Десятки жінок подали до суду на Pornhub через опубліковані з ними відео
Джерело:  online.ua

Понад 30 жінок подали до суду на керівництво порносайту Pornhub через опубліковані з ними відео без їхньої згоди. Варто звернути увагу на те, що у позові йдеться про порушення законодавства щодо захисту жертв торгівлі людьми та насильства. Згідно з останніми даними, наразі власників компанії Mindgeek звинувачують у керівництві "злочинним підприємством".

Джерело:  ВВС

Що відомо про новий скандалу навколо Pornhub

Представники порносайту Pornhub називають ці звинувачення "абсолютно абсурдними, цілковито безглуздими та категорично неправдивими".

Окрім того, вони продовжують стверджувати, що кожне додане на сайт відео уважно перевіряється модераторами.

"Pornhub має нульову толерантність до незаконного контенту і розслідує будь-які скарги чи звинувачення щодо контенту на наших платформах", – наголосило керівництво порносайту.

Також представники компанії запевняють, що у них діють ефективні заходи безпеки, насамперед йдеться про те, що забороняється завантажувати відео неперевіреним користувачам.

При цьому на сайті можна не підтверджувати особу чи вік людей, представлених у завантажених відео.

Крім того, керівництво компанії не вимагає підтвердженої згоди людей, які з'являються у відео, розміщених на сайті.

У Pornhub звертають увагу на те, що вкрай серйозно ставляться до скарг щодо зловживання своєю платформою, зокрема й у цій справі.

Однак вони також запевнили, що не дозволять "перебільшеним формулюванням позову" відвертати увагу від того факту, що у Pornhub є політика безпеки, яка перевершує заходи будь-якої іншої великої платформи в інтернеті.

Читайте також:

  • В Україні з'явився унікальний еротичний журнал "Грішниця".

  • Представники сайту для дорослих Pornhub транслюватимуть перший у власній історії фільм, який не є порнографічним. Йдеться про документальну стрічку, яка розповідатиме історію лесбійських стріпклубів для чорношкірих у Лос-Анджелесі.

  • Найбільший сайт "з полуничкою" перехитрив путінських чиновників: соцмережі веселяться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?