В Україні з'явився унікальний еротичний журнал "Грішниця"
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні з'явився унікальний еротичний журнал "Грішниця"

В Україні з'явився унікальний еротичний журнал "Грішниця"
Джерело:  online.ua

В Україні оприлюднили дебютний номер видання "Грішниця" — це еротичний журнал, що висвітлює теми сексуальності, гендеру, інтимності в сучасному світі. Варто зазначити, що ідея та концепція журналу належить українській fashion-фотографині Юлії Полященко (Julie Poly).

Джерело: hromаdske

Що відомо про еротичний журнал "Грішниця" та команду, яка його створила

За словами Юлії Полященко, це перший український художній журнал, який фокусується на темі еротики та її трактуванні у сучасному світі.

Окрім того, наголошується, що головними героями видання стали українські художники та художниці, чиї роботи розкривають тему через призму сексуальності, самопізнання, гендеру, інтимності. Крівниця проєкту звертає увагу на те, що це не те саме, що картинки оголених людей.

Творчиня журналу "Грішниця" Юлія Полященко (фото - Julie Poly/instagram)

"Цей журнал — для всіх, хто цікавиться сучасним мистецтвом, хто хоче відкрити для себе щось нове і незвичне, кому бракувало легких розважальних журналів. Але люди, які очікують побачити на сторінках лише фотографії певного характеру, можуть засмутитися. Це не Playboy чи будь-яке схоже видання", — наголошує авторка ідеї.

За словами Юлії Полященко, наповнення "Грішниці" — це роботи сучасних художників, фотографів, а також розважальна частина: еротичні кросворди, судоку, гороскопи, анекдоти, колонка психолога, поради, рубрика знайомств.

Дебютна обкладинка журналу "Грішниця" (фото - https://juliepoly.com)

Варто звернути увагу на те, що иодель на обкладинці журналу — Софія Возняк. Вона працює з фотографією та SMM.

"Давно хотіла зйомку про тілесність, щоб моделями в ній виступили дівчата з формами... В Україні все ще присутні відгомони пострадянського лозунгу "сексу нема". Багато тем цензуруються, табуюються суспільством, досі існують упередження і стереотипи щодо того, як начебто має виглядати чиєсь тіло, які стосунки "мають бути" у людей. Мені хотілося дати інший погляд, тому на сторінках "Грішниці" зібралися однодумці, які говорять про всі ці питання під новим кутом", - озвучила свою думку головна героїня обкладинки видання.

Окрім того, наголошується, що редакторкою видання стала Марина Шулікіна з українського Vogue.

"Грішниця" — єдине видання такого зразка в Україні. Це журнал, що окреслює конкретну тему в різні способи: за допомогою фото, малюнків, розповідей, тематичних текстів. Фокус — на еротику, а це те, про що в нас не надто охоче говорять. До того ж це еротика через призму українських художників", — наголошує головна редакторка журналу.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?