Дім Gucci. Кримінальна драма про вбивство у світі високої моди збурює мережу
Категорія
Культура
Дата публікації

Дім Gucci. Кримінальна драма про вбивство у світі високої моди збурює мережу

Дім Gucci. Кримінальна драма про вбивство у світі високої моди збурює мережу
Джерело:  online.ua

Пошукові запити дизайнерського лейблу Gucci в мережі різко зросли після виходу художнього фільму «Дім Gucci», прем'єра якого відбулася минулого тижня. У фільмі режисера Рідлі Скотта Леді Гага грає роль Патриції Реджіані, яка в 1995 році найняла кілера, щоб убити свого колишнього чоловіка та екскерівника дому моди Мауріціо Гуччі (у виконанні Адама Драйвера).

Джерело: The Independent

Пошукові запити сумок Gucci зросли на 257% порівняно з попереднім тижнем. Пошуки одягу з лейблу зросли на 73%. Вплив фільму на продаж Gucci не був несподіваним. Директор з фінансових комунікацій та аналізу ринку в материнській компанії Gucci Клер Роблет передбачала, що фільм виявиться "ефектом ореолу" для бренду.

Мабуть, найбільш значним в акторському складі був вибір Сальми Хайєк на роль Джузепіни Ауріємми, ясновидячої, яка стає другом і спільником Реджіані. Джулі Зербо з Fashion Law сказала The Guardian, що поява Хайєк у фільмі означала, що «з самого початку стало цілком очевидно, що Gucci не чинитиме опір». Однак, варто визнати, що Гага також перфектно зжилася зі своєю роллю.

Gucci розмістили кадри з фільму Реджіані у виконанні Леді Гаги у своїх соціальних мережах, а також фотографію Джареда Летто (який виконує роль Паоло Гуччі) на червоній доріжці, одягненого в рожевий атласний костюм-трійку від Gucci під час прем'єри у Лос-Анджелесі.

Леді Гага також зодягла кілька нарядів, розроблених креативним директором Gucci Алессандро Мікеле для престуру та прем'єри фільму цього місяця, у тому числі фіолетове плаття з показу бренду Love Parade, який отримав високу оцінку шанувальників у соціальних мережах.

Фільм отримав загалом позитивні відгуки, а газета The Independent охарактеризувала фільм як «безглузду, але надзвичайно захоплюючу мильну оперу».

Про що фільм “Дім Gucci”

“Дім Gucci” Рідлі Скотта заснований на літературному творі Сари Гей Форден «Дім Гуччі: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та жадібності». Фактично, режисер картини намагається розкрити таємниці навколо вбивства італійського бізнесмена та глави модного дому Мауріціо Гуччі. Його колишня дружина та впливова світська левиця 80-х років Патриція Реджані найняла для вбивства кілера і згодом була засуджена. Патриція, яка колись мала великий вплив на світ високої моди, була достроково звільнена за хорошу поведінку в жовтні 2016 року. В ув’язненні вона провела 18 років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?