Динамо – Барселона. Де дивитись матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо – Барселона. Де дивитись матч Ліги чемпіонів

Динамо – Барселона. Де дивитись матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Сьогодні ввечері український ФК Динамо стане господарем матчу з іспанської Барселоною, яку синьо-білі прийматимуть на НСК "Олімпійський" у Києві. Можливість переглянути пряму трансляцію буде на платформах Volia TV і MEGOGO. Овідіу Хацеган з Румунії буде головним арбітром зустрічі.

Джерело: пресцентр ФК "Динамо"

Наразі київський клуб знаходиться не в найкращій формі, українці набрали всього одне очко у грі з "Бенфікою" (0:0), програли "Баварії" (5:0) та "Барселоні" (0:1).

Під час останньої гри з “Барсою” Динамо з надмірною повагою віднеслося до свого суперника і гравці боялись йдти вперед великими силами, щоб не отримати яко-небудь небезпечну контратаку у свої ворота.
Футбольні аналітики проводять паралелі між цим матчом та грою” Шахтаря” з “Реалом”, коли гірників, схоже, цілком влаштовувала мінімальна поразка. Іспанський клуб знаходиться на третій сходинці із трьома очками. Останні він виборов під час матчів з Динамо, однак чимало втратив, коли залишився у програші після ігор з "Баварією" (0:3) та "Бенфікою" (3:0).

Зміни у командному складі "Барселони" та "Динамо"

Попередньо відомо, що за за "Динамо" у матчі з "Барселоною", який пройде о 22.00 за Києвом, не зіграє травмований основний лівий захисник Віталій Миколенко, повідомляє пресслужба УЄФА. Крім того, команді головного тренера Мірчі Луческу не допоможуть травмовані форварди Артем Бєсєдін та Владислав Кулач.

У каталонській “Барселоні” також наявні зміни у командному складі. Наразі травмовані автор голу в першому матчі з "Динамо" Жерар Піке, а також Мартін Брейтвейт, Педрі, Серхі Роберто, і Серхіо Агуеро.
Також на грі команди, ймовірно, позначиться зміна головного тренера. Після нещодавньої відставки Рональда Кумана, виконувачем його обов’язків став Серхі Бархуан.

Букмекери впевнені, що матч "Динамо" Київ - "Барселона" вийде результативним: тотал більше 2.5 м'яча йде за 1.77, а тотал менше 2.5 м'яча - за 2.14. Якщо господарі заб'ють, зіграє коефіцієнт 1.50. Гол гостей доступний у букмекерських конторах з коефіцієнтом 1.14. Поставити на "обидві заб'ють" можна за 1.76.
Додамо, що наразі Динамо" лідирує в українській Прем'єр-лізі, на три очки випереджаючи "Шахтар".

Читайте також:

  • Барселона змінила головного тренера перед матчем з Динамо.

  • Легендарний боксер дав поради Джошуа щодо другого бою з Усиком.

  • Харківський "Металіст" цікавиться ще одним іноземцем для підписання контракту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?