Легендарний боксер дав поради Джошуа щодо другого бою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний боксер дав поради Джошуа щодо другого бою з Усиком

Легендарний боксер дав поради Джошуа щодо другого бою з Усиком
Джерело:  online.ua

Легендарний британський ексбоксер, який був чемпіоном світу у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг), Ріккі Гаттон дав поради своєму співвітчизнику Ентоні Джошуа, як перемогти чемпіона світу в суперважкій вазі, українця Олександра Усика, у поєдинку-реванші.

Джерело: Daily Mail.

Гаттон впевнений, що, попри зневіру більшості фанатів, Ентоні Джошуа зможе побити Олександра Усика.

"Люди кажуть, що Усик знову поб'є Джошуа, але я вважаю інакше. Ентоні неодноразово доводив, що він вміє боксувати. Цей хлопець виграв олімпійське золото та повернув собі титул чемпіона у надважкій вазі. Ентоні має багато переваг – габарити, міць, сила", - зазначив Гаттон.

Він радить Джошуа не дозволити Усику знову пройти весь бій та перемогти його за очками. Британець вважає, що це єдиний можливий сценарій для перемоги українського боксера.

"Єдиний шанс Усика - знову змусити Джошуа відбоксувати усі 12 раундів, як було в першому бою. Але Джошуа розумний хлопець, він проаналізує цей поєдинок та засвоїть урок", - порадив Гаттон.

Він також порекомендував Джошуа використати хейт фанатів як своє паливо, щоб на цей раз знищити Усика.

"Моя порада, якби Ей Джей слухав мене зараз: тебе все одно списали всі з рахунків, всі думають, що Усик виграє бій ще більш упевнено.

Використовуй це як подразник, щоб вирвати йому горлянку. Якщо всі думають, що тебе все одно поб'ють, тобі нема чого втрачати, синку. Чорт забирай, схопи його за яйця”, - додав Гаттон.

Нагадаємо, український боксер Олександр Усик 25 вересня цього року у Лондоні переміг Ентоні Джошуа та відібрав у нього титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Скільки Усик отримає за другий бій з Джошуа

Раніше промоутер українського чемпіона Олександра Усика Олександр Красюк розповів, що гонорари за другий бій його підопічного проти британця Ентоні Джошуа будуть розподілені порівну.

Красюк заявив, що переговорного процесу щодо фінансового питання не буде, оскільки вони домовилися про все із представниками британського боксера ще перед першим боєм. Тож гонорари між учасниками реваншу будуть розподілені 50 на 50.

Читайте також:

  • Названі найкращі боксери в історії України.

  • Джошуа наважився на неочікуваний крок перед реваншем з Усиком.

  • Бій Усик-Ф'юрі може виявитися останнім для одного з боксерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?