Disney розкрила деталі серіалу у всесвіті Зоряних війн, присвяченого Бобі Фетту
Категорія
Культура
Дата публікації

Disney розкрила деталі серіалу у всесвіті Зоряних війн, присвяченого Бобі Фетту

Disney розкрила деталі серіалу у всесвіті Зоряних війн, присвяченого Бобі Фетту
Джерело:  online.ua

Компанія Disney нещодавно оприлюднила надзвичайно амбітні плани з виробництва 10 серіалів та інших проєктів у всесвіті "Зоряних війн". Вони втілюватимуться одночасно з 10 проєктами у всесвіті Marvel. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиленням на офіційний Twitter-акаунт студії.

Одним із запланованих проєктів стане серіал про пригоди Боби Фетта — найманого вбивці, якого вперше показали у стрічці "Імперія завдає удар у відповідь" 1980 року. Саме цей персонаж фактично виявився коренем усіх бід для компанії головних героїв.

Фетт дослідив маршрут "Тисячорічного Сокола" та продав Хана Соло та Лею Органу Дарту Вейдеру, аби той зміг виманити Люка Скайвокера. Пізніше (як показали у "Поверненні джедая") найманець відвіз заточеного в карбоніт контрабандиста Джаббі на планету-пустелю Татуїн, отримавши таким чином подвійну винагороду.

Мисливець за головами був у свиті Джабби під час "прогулянки" пустелею, яка передбачалася для страти Скайвокера та Соло у пащі Сарлакка — велетенського піщаного монстра, в якого лише частина виглядає з-під поверхні. Подальше зіткнення для нього стало фатальним: закований у броню стрілок через пошкодження реактивного ранця вилетів прямо до Сарлакка.

Утім, у розширеному всесвіті він вижив та навіть зумів вибратися з пастки, однак поранений та ледь не скалічений. Disney "скасували" колишній розширений всесвіт, але Фетт все ж таки вижив — найманець з'явився у другому сезоні серіалу "Мандалорець".

Новий проєкт "Книга Боби Фетта" розповідатиме іншу історію. До своєї ролі повернеться Темуера Моррісон, його помічницею Феннек Шанд на деякий час стане Мінг-На Вен.

Виконавчі продюсери — Дейв Філоні, Роберт Родрігес та Джон Фавро. Прем'єра орієнтовно призначена на грудень 2021 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтернеті оприлюднили відео з рідкісними кадрами зі знімального майданчика фільму "Зоряні війни: Імперія завдає удар у відповідь". Стрічка вийшла в американських та світових кінотеатрах у травні 1980 року — понад 40 років тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?