Діснейленд у Парижі робитиме щеплення вакциною проти COVID-19
Категорія
Світ
Дата публікації

Діснейленд у Парижі робитиме щеплення вакциною проти COVID-19

Діснейленд у Парижі робитиме щеплення вакциною проти COVID-19
Джерело:  online.ua

Адміністрація розважального парку Діснейленд у Парижі запланувала проводити вакцинацію населення проти коронавірусу COVID-19.

Джерело: France 24

За оприлюдненими подробицями, номінально найбільший туристичний атракціон Європи розгорне на своїй території локацію для надання щеплення. Її розмістять за межами безпосередньо розважальних секцій парку.

Керуватиме центром вакцинації місцева влада та регіональні представники системи охорони здоров’я. Працюватиме він виключно на вікендах. Звичайні кабінети щеплення навпаки працюють у будні, але закриваються на вихідні.

Згідно з задумом організаторів, це дозволить робити принаймні тисячу ін’єкцій на день. Задум центральної влади Франції — принаймні 20 мільйонів вакцинованих осіб вже до середини травня.

Станом на вівторок, 20 квітня, у Франції вже вакцинували близько 12,8 мільйона громадян. Це — приблизно 19% від загального показника населення республіки, стверджують у Міністерстві охорони здоров’я.

“Парк атракціонів Діснейленд гордий допомогти владі в поширенні вакцини”, - цитує медіа віцепрезидента закладу Еріка Маріона.

Діснейленд у карантин

Паризький парк атракціонів закритий з 30 жовтня, коли французький уряд виступив з відповідним карантинним рішенням щодо некритичних об’єктів та закладів.

Передбачалося, що він відновить роботу 2 квітня, однак темпи поширення коронавірусу не залишили таким планам ані шансу.

В цілому керівництво компанії Disney анонсувало скорочення близько 32 тисяч робочих місць у тематичних парках по всьому світу вже до кінця першого кварталу 2021 року. Найбільше постраждають від цього Сполучені Штати — це прямо спровоковано станом епідемічної ситуації.

Утім, каліфорнійський Діснейленд планує своє відкриття вже 30 квітня. Цей парк атракціонів був закритий понад рік, з попередньої весни, та у відповідному стані він переживав катастрофічний пік захворюваності у країні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?