Дійти до Львова. Пропагандист Дугін поділився новим безглуздим імперським наративом Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Дійти до Львова. Пропагандист Дугін поділився новим безглуздим імперським наративом Кремля

Дійти до Львова. Пропагандист Дугін поділився новим безглуздим імперським наративом Кремля
Джерело:  online.ua

Пропагандист Олександр Дугін у ході форсайт-форуму "Яка Україна нам потрібна?" заявив, що армії РФ треба дійти до Львова. Саме тоді можна вважати, що Росія перемогла.

Джерело: росЗМІ

Пропагандист Дугін поділився новим імперським наративом Кремля

Слідуючи своїм суверенним курсом, забезпечивши параметри своєї суверенної цивілізації, ми могли б стати для Заходу чудовим партнером для діалогу. Зараз Захід робить із нас ворогів... І ми зараз змушені відповідати йому тим самим, - сказав Дугін.

Він зазначив, що армія РФ має дійти до Львову.

Нашим солдатам потрібний чіткий образ перемоги. А де перемога? Як уже всі сказали, – до Львова!, – заявив він у своєму виступі.

Пропагандист також зазначив, що, в принципі, "перемога Росії Заходу не загрожує взагалі жодним чином". За його словами, інтереси ні Євросоюзу, ні НАТО, ні США ми жодним чином не обмежуємо.

Дугін також зазначив, що Україна – як народ, як територія, звісно, залишиться завжди. Йдеться про існування самостійної, суверенної національної держави України.

Його не повинно бути. Щойно ми оголосили, що ми говоримо про денацифікацію, демілітаризацію, неможливо досягти цих цілей за збереження України, як суверенної держави, - пояснив він.

За словами експерта, сьогодні Україна може денацифікуватись, а завтра – нацифікуватись. Вони приходять до гіпермілітаризації та гіпернацизму, наголосив він.

Що відомо про ліквідацію пропагандистки Дугіної

Ввечері 20 серпня у Підмосков’ї, в районі селища Великі Вязьоми підірвалась автівка Land Cruiser Prado, за керком якої перебувала донька відомого кремлівського пропагандиста Олександра Дугіна Дар’я.

Російська влад одразу почала звинувачувати у цьому Україну, однак Офіс президента Зеленського відкинув усі звинувачення.

Ввечері 21 серпня члени "Національної республіканської армії" взяли на себе відповідальність за підрив авто Дугіної, а також пообіцяли,зо знищать російського диктатора Володимира Путіна та усіх його полічників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?