Для чого насправді Путіну потрібен Бахмут — відповідь Держдепу
Категорія
Політика
Дата публікації

Для чого насправді Путіну потрібен Бахмут — відповідь Держдепу

Для чого насправді Путіну потрібен Бахмут — відповідь Держдепу
Джерело:  online.ua

Представник Державного департаменту США Нед Прайс звертає увагу на те, що українське місто Бахмут не є стратегічно важливим для російського диктатора Володимира Путіна та його армії, однак спроби захопити його – це єдина можливість продемонструвати хоч якісь результати у війні проти України.

Джерело:  "Укрінформ"

Держдеп США визначив головну ціль РФ у Бахмуті

На переконання американських дипломатів, Бахмут у Донецькій області, де не припиняються найжорсткіші бої, не має для російських загарбників великого стратегічного значення в плані оперативної обстановки.

У Держдепі США переконанні, що армія Російської Федерації робить все можливе, щоб захопити місто-фортецю, оскільки не має інших варіантів, щоб досягти хоч якихось успіхів на фронті в Україні.

Окрім того, Нед Прайс озвучив прогноз, що війна проти України закінчиться для Володимира Путіна новою стратегічною поразкою.

З перших годин вторгнення РФ в Україну було чітко зрозуміло, що коли б це не закінчилося, це завершиться стратегічним провалом Росії, – підкреслив речник Держдепу США.

Зеленський прокоментував рішення стосовно продовження оборони Бахмута

Як стверджує глава держави Володимир Зеленський, Бахмут дає один із найбільших результатів за рік повномасштабної війни РФ проти України.

Враховуючи цей важливий фактор, під час останнього засідання Ставки, 6 березня, команда президента ухвалила спільне рішення щодо продовження оборони міста-фортеці від російських окупантів.

Бахмут дав і дає один із найбільших результатів за час цієї війни, за час усієї битви за Донбас. І я дякую кожному солдату, хто бʼється на цьому найскладнішому напрямку. Хто бʼється за всі частини нашої держави, на всіх напрямках, — наголосив Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?