Генерал Сирський вдруге за 6 днів приїхав до Бахмута
Категорія
Україна
Дата публікації

Генерал Сирський вдруге за 6 днів приїхав до Бахмута

Генерал Сирський вдруге за 6 днів приїхав до Бахмута
Джерело:  online.ua

3 березня командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав підрозділи, які ведуть оборону міста Бахмут на Донеччині. Це другий його візит у Бахмут за останні шість днів.

Джерело: Сухопутні війська

Росія не полишає надії захопити Бахмут

Російські загарбники безуспішно намагаються захопити Бахмут і кинули на фронт і підготованих "вагнерівців", і регулярні війська.

Командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський працює в підрозділах, які ведуть оборону Бахмуту. Противник не полишає надії захопити Бахмут та продовжує накопичувати сили, щоб окупувати місто, – йдеться в заяві.

Наразі в самому місті та довкола нього точаться інтенсивні бої.

Сирський підтримав захисників Бахмута

У Бахмуті Сирський заслухав доповіді командирів про стан справ у підпорядкованих підрозділах та ознайомився з проблемними питаннями щодо підвищення обороноздатності наших підрозділів на лінії фронту.

Фото: t.me/landforcesofukraine

Також генерал-полковник підтримав та заохотив цінними подарунками захисників, які у боях за Бахмут є прикладом стійкості, мужності та героїзму.

Фото: t.me/landforcesofukraine

Ситуація в Бахмуті

2 березня Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив, що ворог продовжує атакувати позиції під Бахмутом. Однак українська армія продовжує успішно протистояти агресору.

Наразі ситуація під Бахмутом напружена.

У штурмі міста беруть участь найбільш підготовлені групи найманців "вагнерівців", заявив генерал-полковник Олександр Сирський.

27 лютого Президент Володимир Зеленський повідомив, що ситуація на Бахмутському напрямку стає дедалі складнішою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?