Навіщо РФ розміщує надувну техніку на фронті — відповідь мера Мелітополя Федорова
Категорія
Україна
Дата публікації

Навіщо РФ розміщує надувну техніку на фронті — відповідь мера Мелітополя Федорова

Навіщо РФ розміщує надувну техніку на фронті — відповідь мера Мелітополя Федорова
Джерело:  online.ua

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, армія РФ змінила тактику стягнення техніки у тимчасово окуповану частину Запорізької області. Ба більше, росіяни навіть почали розставляти надувні танки. Однак окупанти забувають про те, що про всі маніпуляції та хитрощі ворога одразу дізнаються Збройні сили України від наших партизанів у регіоні.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Тактика росіян щодо стягнення зброї уже змінилася

Іван Федоров підтверджує, що армія РФ дійсно відчуває наближення ЗСУ, усвідомлює, що незабаром розпочнеться потужний контрнаступ нашої армії.

У зв'язку з цим ворог навіть вирішив змінити тактику стягнення техніки.

Наразі Іван Федоров та його команда бачать декілька тенденцій.

Насамперед йдеться про те, що РФ вибрала саме Мелітополь "центром" окупованого півдня України.

І сьогодні саме через Мелітополь вони перевозять техніку як з Криму, так в Крим, через так званий їх "сухопутний коридор". Мовиться про десятки одиниць техніки щодня. Звичайно, вони змінили тактику. Якщо раніше вони просто колонами це проганяли серед білого дня, то тепер все відбувається вночі. Здебільшого це поодинокі колони, але тенденція продовжується.

Згідно з даними мера міста, станом на сьогодні кожен об'єкт у Мелітополі росіяни перетворили на свої військові бази, навіть школи та дитячі садки.

Для чого росіяни почали розміщувати надувні танки

Як вдалося дізнатися команді Івана Федорова від мешканців Мелітополя, ворог, щоб ввести ЗСУ в оману, уже почав розставляти по лінії фронту макети танків та броньованої техніки.

Проте росіяни не врахували те, що на тимчасово окупованій частині Запорізької області активно працюють партизани, які передають нашим солдатам інформацію про реальний стан речей.

Наші мешканці можуть відрізнити надувний танк від реального. Тому ввести нас в оману такими дитячими забавами вкрай складно. Як бачимо, ворог дійшов до цього, отже техніки в нього не вистачає, навіть щоб макети розставляти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?