Дмитро Коляденко розповів відверті подробиці про стосунки з Білик
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дмитро Коляденко розповів відверті подробиці про стосунки з Білик

Дмитро Коляденко розповів відверті подробиці про стосунки з Білик
Джерело:  online.ua

Український хореограф і шоумен Дмитро Коляденко відверто розповів про стосунки з поп-дівою Іриною Білик. За його словами, їхній цивільний шлюб був щасливим та ідеальним, але з "італійськими пристрастями". Танцівник зізнався, що щороку робив пропозицію співачці, але вона завжди відмовляла.

Джерело: телеканал LIVE.

Роман яскравих зірок українського шоу-бізу Ірини Білик та Дмитра Коляденка активно обговорюють досі. Шоумен каже, що все тому, що вони кохали та й досі люблять одне одного.

Чому Білик та Коляденко так і не одружилися

Шоумен зізнався: Ірина Білик 5 разів відмовилася від пропозиції стати його дружиною.

“Щороку я дарував Ірі обручки й робив їй пропозиції. І золоту, і діамантову, дерев'яну, і олив'яну. Щороку, особливо перед Новим роком, я робив їй пропозиції. Вона перстні брала, а заміж не виходила. І я їй дав прізвисько. Я її називав "Іра – Динамо", – зізнався Коляденко.

Іноді Білик носила каблучки, подаровані танцівником. Одна з них навіть стала її улюбленою.

"Вона дуже любить ангелів. Цей перстень був найулюбленішим, при тому, що в Іри багато діамантів, золотих каблучок, але ось ця олив'яна з ангелятами – для неї це найулюбленіша на світі", – поділився Коляденко.

На відчайдушний крок шоумен зважився у 2019 році - покликав екскохану вшосте заміж. Він освідчився Білик під час конкурсу Miss Blonde Ukraine й подарував перстень з діамантом. Однак на той час Білик була одружена з Асланом Ахмадовим.

Нагадаємо, Ірина Білик і Дмитро Коляденко перебували у цивільному шлюбі близько 4 років. Спершу вони демонстрували публіці ідеальні стосунки.

Однак згодом Дмитро Коляденко почав сильно ревнувати зіркову дружину. Шоумен навіть різав картини, викидав квіти від шанувальників та розбивав косметику. В 2006 році вони розірвали стосунки з гучним скандалом.

Розлучення танцівник переживав дуже важко. Але зараз у колишніх закоханих теплі дружні стосунки, вони навіть запрошують один одного на свята.

Читайте також:

  • Ірина Білик згадала, як працювала секретаркою.

  • Як виглядала Ірина Білик на початку кар'єри - фото шокувало мережу.

  • Ірина Білик опинилася в епіцентрі гучного скандалу - перший коментар співачки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?