До Ради надійшла заява від депутата ОПЗЖ Волошина про складання мандату. Його підозрюють у держзраді
Категорія
Політика
Дата публікації

До Ради надійшла заява від депутата ОПЗЖ Волошина про складання мандату. Його підозрюють у держзраді

До Ради надійшла заява від депутата ОПЗЖ Волошина про складання мандату. Його підозрюють у держзраді
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 22 лютого, депутат з забороненої партії ОПЗЖ Олег Волошин, якого підозрюють у держзраді, подав заяву на складання своїх повноважень. Про це заявив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook.

Джерело: Пост Руслана Стефанчука у Facebook

Волошин написав заяву на складання депутатських повноважень.

Заява, написана Волошиним, була датована 26 січня, але надійшла до Верховної Ради тільки зараз. Наскільки відомо, її розглянуть найближчим часом.

Із розглядом заяви Український Парламент затягувати не буде – прокоментував Руслан Стефанчук.

Як відомо, нардеп з забороненої ОПЗЖ ще з 3 січня минулого року перебуває під санкціями США за "участь у контрольованій російським урядом діяльності щодо впливу з метою дестабілізації України".

Нагадаємо, у лютому Волошину оголосили про підозру у держзраді. Контррозвідка СБУ отримала докази його протиправної діяльності, які перешкоджали інтересам України та сприяли злочинним планам країни-агресорки Росії.

Які депутати від ОПЗЖ склали мандати

Також, ще у січні цього року, двоє інших депутатів від ОПЗЖ, Наталія Королевська та Юрій Солод написали заяви, у яких йдеться про складення повноважень.

Згодом, 6 лютого, склав повноваження й інший представник ОПЗЖ Ігор Абрамович. За це у Раді проголосувало 317 депутатів.

Колишню партію "ОПЗЖ" було перейменовано на "Платформа за життя та мир". Депутатську групу очолив Юрій Бойко. Окрім нього до неї входять Нестор Шуфрич, Григорій Суркіс, Сергій Льовочкін та інші.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?