До сьогодні мама є моєю найближчою подругою — інтерв‘ю засновниці благодійного руху United for freedom Ірини Адоніної
Категорія
Культура
Дата публікації

До сьогодні мама є моєю найближчою подругою — інтерв‘ю засновниці благодійного руху United for freedom Ірини Адоніної

До сьогодні мама є моєю найближчою подругою — інтерв‘ю засновниці благодійного руху United for freedom Ірини Адоніної
Джерело:  online.ua

До Дня матері засновниця благодійного руху United for Freedom та інфлюєнсерка Ірина Адоніна дала спільне інтервʼю з мамою Оленою Павлівною. Жінки поділилися спогадами з Ірининого дитинства та розповіли про особисті взаємини.

Джерело: online.ua

За яким принципом Ірина виховує власних дітей

Я знаю, що загалом люди діляться на два типи – ті, які виховують дітей так, як їх виховували батьки, і ті, які підходять до виховання кардинально по-іншому, — зазначила засновниця благодійного руху.

Адоніна розповіла, що належить до першого типу і виховує своїх дітей на тих самих ідеологічних цінностях, на яких батьки виховували її.

Я вважаю, це виховання є правильним. Зараз у дорослому віці між нами є довіра, і, згадуючи себе підлітком, можу сказати, що в мене вона була завжди до батьків, всі свої питання ми вирішували вдома, — додала Адоніна.

Вона також зазначила, що хоче, аби з дітьми в неї була така сама комунікація, рівень довіри, і вона знала, що діти від неї нічого не приховують, завжди можуть поговорити і не боятися, що вона буде їх критикувати чи не приймати.

Я вважаю, що батьки повинні бути найкращими друзями та приймати дітей будь-якими. Коли діти запитують в мене, чи буду я їх любити, якщо вони будуть себе погано вести, я завжди відповідаю, що буду любити їх у будь-якому випадку, але, звичайно, мені буде приємно, якщо вони будуть чемними, — наголосила засновниця благодійного руху.

Фото: online.ua

Як на Ірину вплинули стосунки з матір'ю

Так сталося, що з самого дитинства ми з мамою дуже близькі подруги, і весь вільний час я проводила не з іншими дівчатками, а з нею. Навіть зараз для мене особливо приємно, коли ми можемо провести час вдвох, тому що до сьогодні мама є моєю найближчою подругою, — розповіла Адоніна.

Також вона додала, що надихається своєю мамою і може розповісти їй всі свої секрети. Думка мами для Ірини дуже важлива у всіх питаннях, тому що так, як відчуває її мама, ніхто інший відчути не може.

Непорозуміння теж іноді бувають, але всі вони вирішуються буквально за лічені хвилини. Ми завжди знаходимо спільне між нами, тому що маємо дуже близький зв'язок з нею, — додала засновниця благодійного руху.

Фото: online.ua

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?