Зірка "Гаррі Поттера" Бонні Райт вагітна первістком — зворушливі фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гаррі Поттера" Бонні Райт вагітна первістком — зворушливі фото

Зірка "Гаррі Поттера" Бонні Райт вагітна первістком — зворушливі фото
Джерело:  online.ua

32-річна британська акторка, відома за роллю Джіні Візлі у фільмах "Гаррі Поттер", стане мамою вперше.

Джерело: Бонні Райт

Бонні Райт повідомила про вагітність

Зірка "Гаррі Поттера" та її чоловік Ендрю Локко вперше стануть батьками. Бонні поділилась першими враженнями від вагітності та опублікувала зворушливі кадри з коханим.

Подружжя позує на тлі гір, – акторка обрала вільну довгу сукню, що підкреслила її помітний животик.

У нас буде дитина! Дуже раді привести її на нашу чудову землю. Яка шалена та смиренна подорож — ця вагітність, трансформація, що звільняє простір для нового життя. Ми з Ендрю не можемо дочекатися, щоб познайомитися з нашою дитиною і стати батьками, – розповіла Бонні Райт.

У Деніела Редкліффа з’явився первісток

Британський актор Деніел Редкліфф вперше став батьком. Його та партнерку Ерін Дарк помітили на прогулянці з новонародженою дитиною.

33-річного актора з 38-річною американською актрисою помітили у Нью-Йорку на прогулянці з малюком. Вперше про те, що пара очікує на дитину, стало відомо у березні.

Представники Редкліфа сказали, що пара, яка разом більше десяти років, "в абсолютному захваті" від того, що стали батьками.

Деніел дуже радий стати батьком. Його стосунки з Ерін справді особливі, і всі думають, що вони будуть чудовими батьками, — повідомило джерело виданню.

Під час прогулянки Деніел виглядав стримано, прикриваючи обличчя темно-синьою бейсболкою та захисною маскою.

Він був одягнений у сіру футболку з графічним малюнком і темно-сірою толстовкою, штани кольору хакі та кросівки.

Новоспечена мама Ерін одягла чорну футболку та світлі джинси з зеленим вельветовим пальто та яскраво-помаранчевими черевиками.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?