Її серце розбите. Венсан Кассель розлучається з моделлю Тіною Кунакі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Її серце розбите. Венсан Кассель розлучається з моделлю Тіною Кунакі

Її серце розбите. Венсан Кассель розлучається з моделлю Тіною Кунакі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий актор Венсан Кассель розлучився з моделлю Тіною Кунакі після 5 років шлюбу. Про це журналістам розповів інсайдер з оточення зірок.

Джерело: Daily Mail

Що відомо про розлучення Касселя та Кунакі

Ні для кого не секрет, що 56-річний Венсан Кассель доволі часто присвячував романтичні публікації своїй другій дружині Тіні Кунакі.

Однак нещодавно журналісти помітили, що актор неочікувано для всіх видалив усі фото з дружиною із соціальної мережі Інстаграм.

За словами інсайдера видання, він вирішив це зробити на тлі розриву з 26-річною моделлю.

Вони розлучилися кілька тижнів тому. У Тіни розбите серце,– розповіли журналістам анонімні джерела.

Окрім того, наголошується, що представники Венсана Касселя та Тіни Кунакі не захотіли жодним чином коментувати ситуацію, що склалася.

Не можна також не згадати про те, що 5 квітня моделі виповнилося 26 років, а Венсан Кассель вперше не привітав її з днем народження.

Востаннє Венсан Кассель "лайкав" дружину ще 17 лютого – фото зі зйомки для люксового італійського бренду Bulgari. За кілька днів після цього Тіна Кунакі опублікувала кадри з другом Віктором Сантьяго, з яким їй давно приписують роман. Схоже, у Мадриді вони жили в одному номері, а в коментарях модель навіть запитали: "Де твій чоловік?"

Тіна Кунакі та Венсан Кассель (фото - instagram.com)

Що відомо про особисте життя Венсана Касселя

Ще 10 років тому голлівудський актор розлучився з відомою моделлю Монікою Беллуччі, а 2016 познайомився з Тіною Кунакі.

Закохані зустрічалися 2 роки, а потім одружилися в містечку Бідар на півдні Франції, а 19 квітня 2019-го модель народила актору доньку Амазонію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?