Дочка Скрипаля виступила з категоричною заявою проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Дочка Скрипаля виступила з категоричною заявою проти Росії

Дочка Скрипаля виступила з категоричною заявою проти Росії
Джерело:  online.ua

Дочка колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля категорично відмовилася від допомоги російських дипломатів в Великій Британії після отруєння. Вона також попросила не намагатися з нею зв'язатися двоюрідну сестру Вікторію.

Про це Юлія Скрипаль сказала в офіційній заяві, яку було опубліковано на сайті британської поліції, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Отруєння Скрипаля: Лондон назвав точне місце виготовлення отрути "Новачок"

Юлія сказала, що її дійсно виписали з клініки 9 квітня, але вона продовжує страждати від наслідків отруєння речовиною "Новачок". За її словами, Сергій Скрипаль ще знаходиться в лікарні у важкому стані.

У своїй заяві дочка Скрипаля виступила проти контактів з російським посольством. Вона відмовилася від допомоги дипломатів РФ. Юлія додала, що з нею також намагається зв'язатися двоюрідна сестра Вікторія, яка проживає в Росії. Вона подякувала їй за турботу, але закликала не приїжджати до Великої Британії.

"Я хочу підкреслити, що ніхто не може говорити за мене або за мого батька, крім нас самих. Я вдячна своїй двоюрідній сестрі Вікторії за її турботу про нас, але хочу попросити її поки не намагатися відвідати нас або якимось чином зв'язатися зі мною. Її думка і твердження - не мої і не мого батька", - додала Юлія Скрипаль.

Раніше стало відомо, що експерти Організації із заборони хімічної зброї (ОЗХЗ) завершили розслідування отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки. Звіт розслідування ОЗХЗ планують оприлюднити 12 квітня в 12:00 за лондонським часом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Юлію Скрипаль виписали з лікарні і перевезли в безпечне місце.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?