Перевезли в безпечне місце: стало відомо про виписку дочки Скрипаля з лікарні
Категорія
Світ
Дата публікації

Перевезли в безпечне місце: стало відомо про виписку дочки Скрипаля з лікарні

Перевезли в безпечне місце: стало відомо про виписку дочки Скрипаля з лікарні
Джерело:  Sky News

Доньку колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля після отруєння виписали з лікарні. Повідомляється, що Юлію Скрипаль перевезли в безпечне місце.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

Читайте також: Війна без правил: Лавров різко прокоментував дипломатичний бойкот РФ

Джерело відзначило, що Юлію Скрипаль повинні були виписати ще 9 квітня, в понеділок. Але це сталося тільки на день пізніше. Найближчим часом очікується офіційне підтвердження лікарів клініки в Солсбері, де відновлювалися після хімічної атаки Юлія Скрипаль і її батько.

Відомо, що Сергій Скрипаль також пішов на поправку після отруєння. Медики оцінюють його стан як задовільний.

Нагадаємо, Сергій і Юлія Скрипалі були отруєні на початку березня в британському Солсбері. Проти них було застосовано нервово-паралітичну речовину "Новачок", яку, по даним британської розвідки, було створено в Росії.

Після хімічної атаки на Скрипалей Росії оголосив дипломатичний бойкот майже весь світ. Більше 150 російських дипломатів вислали багато країн Європи у відповідь на отруєння екс-шпигуна ГРУ РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лондон назвав точне місце, де була створена отрута "Новачок", якою отруїли Сергія Скрипаля та його дочку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?