Донька Фреймут спробує свої сили у популярному дитячому шоу: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Донька Фреймут спробує свої сили у популярному дитячому шоу: опубліковані фото

Донька Фреймут спробує свої сили у популярному дитячому шоу: опубліковані фото
Джерело:  ТСН

Донька української телеведучої і журналістки Ольги Фреймут спробує свої сили в новому випуску другого сезону гумористичного шоу "Розсміши коміка. Діти".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  телеканал "1+1".
11-річна Злата Мітчелл продемонструє свої жарти вже в цю п'ятницю, 24 березня.
За інформацією видання, дівчинка буде жартувати про мамину роботу.

Читайте також: Вагітна Фреймут налякала шанувальників: опубліковано фото
"Я навчаюсь у звичайній київській школі. Як і всі діти, іноді буваю неслухняною. Але і тоді, мою маму в школу не викликають. Воно їм треба?!", "Якщо я сьогодні виграю гроші, мама сказала, щоб ви їх скинули на карту, тому що цей бруд мені в руки брати не можна", - жартувала Злата.


Сама телеведуча, за словами дочки, перебувала в цей час на зйомках.


Нагадаємо, батьком Злати є британський бізнесмен Ніл Мітчелл.
Також  у телеведучої є маленький син Валерій від генерального продюсера "Нового каналу" Володимира Локотко. А недавно  Фреймут зізналася, що вагітна третьою дитиною.
Як повідомляв ONLINE.UA,  старша дочка актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара виграла Гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів "Україна єднає світ", виконавши пісню Джамали "1944", з якою співачка перемогла на Євробаченні-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?