Донька Ющенка вразила мережу відеороликом з бджолами
Категорія
Україна
Дата публікації

Донька Ющенка вразила мережу відеороликом з бджолами

Донька Ющенка вразила мережу відеороликом з бджолами
Джерело:  online.ua

Громадська діячка, донька третього президента України Віталіна Ющенко повторила сміливий вчинок голлівудської акторки Анджеліни Джолі. Жінка до Дня бджоляра зняла відеоролик з комахами, якими захоплюється її батько.

Джерело: YouTube Віталіни Ющенко.

“Хочу привернути увагу всіх українців і світу загалом до катастрофічної ситуації з бджолами, яких знищують хімікатами, через екологічну ситуацію у світі та людський фактор. Все це знищує щороку до 30% бджіл”, - зазначила Віталіна на своїй сторінці в Instagram, пояснюючи акцію.

Віталіна підкреслила, що її ролик - не мавпування більш відомого відео, а вона і інших відомих людей закликає створювати флешмоби і піднімати питання вимирання бджіл.

"Я виросла у сім‘ї де шанують природу та українські традиції. Напевно, кожна людина в Україні знає, як мій батько плекає і цінує бджіл. Дуже рада, що він підтримав моє прагнення, тому що ситуація дійсно критична.

Ви спитаєте, чи було мені страшно? Ні, бо я змалечку оповита любов‘ю цих комашок і зараз вони потребують наших об'єднаних зусиль і допомоги", - розповіла Віталіна.

Жінка підкреслює, що головне на ролику не вона, а бджоли, і концепцію ролику Джолі вона не змінювала свідомо, щоб не зміщувала акценти на другорядні речі.

Зйомки сміливого ролика відбувались в Інституті бджільництва ім. П. І. Прокоповича у Києві і зайняли близько 40 хвилин.

Як зізналася Віталіна, без укусів таки не обійшлось, але їх було не багато і втручання лікарів не знадобилося.

“На цьому моя гуманітарна місія по спасінню популяцій бджіл від вимирання не закінчується. Вже зараз ведеться робота команди по співпраці з міжнародними організаціями в першу чергу ЮНЕСКО і з Анджеліною Джолі та всієї свідомої спільноти до цієї надважливої світової проблеми”, - підкреслила Віталіна.

Відео Анджеліни Джолі з бджолами

До Всесвітньому дня бджіл, який відзначається 20 травня, відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі взяла участь у фотосесії з роєм бджіл. Метою ролику було привернення уваги до проблеми зникнення цих комах в світі. Акторка в білому платті 18 хвилин стояла нерухомо серед рою бджіл, однак жодна бджола її не вкусила.

Читайте також:

Ющенко знайшов роботу в одному зі столичних банків.

Порятунок популяції: українських бджіл будуть поставляти в Канаду.

Політтехнолог розповів, як символами партії Ющенка могли стати їжачок і бджоли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?