Допомога США є недостатньою для перемоги України — Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

Допомога США є недостатньою для перемоги України — Зеленський

Допомога США є недостатньою для перемоги України — Зеленський
Джерело:  online.ua

За словами українського лідера Володимира Зеленського, наразі допомога команди президента США Джо Байдена є недостатньою для перемоги України над РФ у цій війні.

Джерело:  CNN

Зеленський каже, що допомоги США бракує для перемоги над РФ

Сполучені Штати допомагають Україні, допомагають багато, але цього недостатньо для перемоги. Сподіваюся, моя довіра пришвидшить цю допомогу Україні. Ми хочемо збільшення цієї допомоги – ми воюємо за нашу землю, ми не хочемо, щоб люди з різних країн воювали за нашу територію. Але США є світовою економікою і можуть допомогти нам як зброєю, так і фінансами, - наголосив глава держави.

Український лідер також звернув увагу на те, що Білий дім може впливати на рішення членів Євросоюзу у якості політичної підтримки.

За словами Володимира Зеленського, деякі країни в Європі хотіли балансу між Росією та Україною, але офіційний Вашингтон допоміг їх переконати та підтримати український народ у цій війни.

Таким чином, коли я говорю про обсяг і швидкість підтримки озброєнь, я звертаюся не лише до Сполучених Штатів, я звертаюся до всіх світових лідерів і кажу, що швидша допомога, збільшення допомоги, врятує життя українців і допоможе нам повернути окуповані Росією території, - підкреслив президент України.

Журналісти поцікавилися у Зеленського, чи може війна закінчитися до кінця року.

Якщо потужна зброя від наших партнерів прийде до нас вчасно, і якщо пощастить і дасть Бог, з нашого боку, ми можемо досягти багато чого до кінця року, і ми можемо зупинити цю війну. Ми можемо зупинити, принаймні, військову частину цієї війни, - відповів український лідер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?