Дрони продовжують "вітати" Курськ з днем міста — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Дрони продовжують "вітати" Курськ з днем міста — відео

Дрони продовжують "вітати" Курськ з днем міста — відео
Джерело:  online.ua

Дрони продовжують атакувати Курськ — є влучання у адмінбудівлю. У Мережі з'явилися нові відео.

Джерело: росЗМІ

У Курську стався повторний "прильот" дронів 

У Курську сьогодні відбулася атака дронів. Як повідомляють українські ЗМІ з посиланням на Головне управління розвідки, "прилетіло" у будівлю відділення ФСБ.

Пізніше у Мережі зявилися нові відео прильотів. Вже вдень 24 вересня в Курську пролунав повторний вибух. Над кількома будівлями піднімається чорний дим.

Відповідні фото та відео росіяни постять в місцевих інтернет-пабліках.

Що було атаковано під час повторної "бавовни", інформації поки що немає.

Прессекретарка губернатора Курської області Анастасія Рубанова видала заяву, що "інформація, що розповсюджується в низці Telegram-каналів про ще один збитий у Курську безпілотник, не відповідає дійсності".

24 вересня у Курську якраз святкується день міста. Влада після ранкових вибухів заявила, що скасовувати публічні заходи не буде.

14.20. У місцевих пабліках з'явилася інформація, що дрон влучив у місцевий нафтопереробний завод. Який, до речі, розташований поруч з аеродромом. Станом на тепер повідомляють про 4 поранених.

Дрон атакував адміністративну будівлю в Курську

У Курську 24 вересня безпілотник атакував адміністративну будівлю у центрі міста. Місцева влада стверджує, що незначні пошкодження отримав дах об’єкта.

Заяву про приліт БПЛА зробив губернатор Курської області Роман Старовойт.

Трохи постраждав дах. Співробітники оперативних служб виїхали на місце, – написав російський чиновник у Telegram вранці в неділю.

Місцеві жителі повідомляли про цілу серію вибухів і бачили дим. "Хлопки" там пролунали ще до 10:00.

У місцевих інтернет-спільнотах писали, що гучні звуки чули в різних районах міста. У центрі на деяких вулицях у машинах спрацювали сигналізації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?