Друга осіння презентація Apple: що покажуть та коли дивитися трансляцію онлайн
Категорія
Технології
Дата публікації

Друга осіння презентація Apple: що покажуть та коли дивитися трансляцію онлайн

Друга осіння презентація Apple: що покажуть та коли дивитися трансляцію онлайн
Джерело:  online.ua

В американській корпорації Apple запланували проведення нової осінньої презентації, під час якої буде продемонстровано низку оновлених моделей популярних гаджетів.

Джерело: ONLINE.UA

За оприлюдненими даними, компанія поки що офіційно не оголосила про проведення заходів. Про них відомо від журналістів, які почали отримувати запрошення.

У них говориться про презентації 18 жовтня, яка триватиме виключно онлайн. Назвали захід Unleashed. Початок її запланований на 20:00 за часовим поясом України.

Очікується, що Apple продемонструє перш за все оновлену версію MacBook - зокрема новий 14-дюймовий комп’ютер з новим дизайном і без Touch Bar. Він володітиме чіпом нового покоління M1X.

Також буде продемонстровано відповідно інсайдерським даним:

  • новий Mac mini;

  • AirPods 3;

  • iPad Pro з оновленими процесорами;

  • macOS Monterey.

У жовтні трансляція була доступною на офіційному порталі Apple, а також на офіційному YouTube-каналі компанії — разом з сервісами Apple TV та Apple TV+ на iPhone, iPad, Mac.

Попередня презентація Apple

У вересні під час презентації компанія Apple представила лінійку нових моделей, зокрема, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. Це було одним з наймаштабних очікувань щодо діяльності корпорації. Перші дві моделі оснащені OLED-екраном, більш яскравим, ніж моделі попереднього покоління. Фірмовий “чубчик” зменшили на 20%.

Розробники удосконалили камери, у 13 і 13 mini їх розташували по діагоналі. Айфони отримали можливість запису відео з режимом «кіноефектів». Базова версія айфона тепер має 128 гігабайтів вбудованої пам’яті, також є версії з 256 і 512 гігабайтами пам’яті. Вперше в історії Apple у Pro-версій з’явилася модель з 1 терабайтом.

Ширококутний об’єктив iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max дозволяє зробити ще більш якісною знімання при слабкому освітленні, телеоб’єктив отримав триразовий зум. 6,1-дюймовий iPhone 13 Pro і 6,7-дюймовий iPhone 13 Pro Max отримали три абсолютно нових камери і покращений дисплей з високою частотою оновлення до 120 Гц.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?