Дружина Джастіна Бібера розплакалась на Met Gala 2021 через його колишню дівчину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дружина Джастіна Бібера розплакалась на Met Gala 2021 через його колишню дівчину

Дружина Джастіна Бібера розплакалась на Met Gala 2021 через його колишню дівчину
Джерело:  online.ua

Під час гучної вечірки Met Gala 2021 стався доволі неочікуваний інцидент. За словами американських журналістів, фанати співачки Селени Гомес довели до сліз модель Гейлі Бібер. Вони вигукували її ім'я, чим образили пару Джастіна та Гейлі. Що важливо розуміти, Селена — це колишня дівчина Бібера.

Джерело: Page Six

На червоній доріжці Met Gala 2021 молоде подружжя Джастін та Гейлі Бібер було одним із найстильніших, однак чудовий вечір закоханим зіпсували фанати Селени Гомес, які неочікувано для всіх почали скандувати ім'я Селени Гомес – колишньої коханої артиста. Окрім того, вони вигукували, що модель – "відстій" та всіляко намагалися образити пару.

"Це дуже засмутило Гейлі Бібер та навіть довело її до сліз. Джастін почав заспокоювати зірку, хоч і сам був не в настрої через агресивних фанів Гомес. Схоже, модель почала хвилюватися за свій макіяж. Вона позичила сонячні окуляри, які в мережі знову ж таки розкритикували. Їх Гейлі не знімала вже до кінця заходу. Згодом у мережі навіть з'явилося відео, де видно, як розплакалась Гейлі, а потім ніби заплакав і Джастін", - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, віддані фанати Селени Гомес продовжують звинувачувати Гейлі Бібер в тому, що вона – розлучниця. Все тому, що Джастін та Гейлі недовго зустрічалися ще у 2015 році. Бібер згодом в черговий раз відновив, а потім розірвав стосунки з Селеною Гомес та почав зустрічатися з Гейлі Болдвін.

3 роки тому артист зробив моделі пропозицію, а через кілька місяців з нею одружився. Чимало фанатів досі переконані, що артист зрадив Селені з Гейлі.

"Коли Селена презентувала пісні, присвячені розставанню з Бібером (Lose You to Love Me і Look At Her Now), її фани почали звинувачувати Гейлі Бібер в тому, що вона погрожує співачці. Гомес стала на захист моделі: "Будь ласка, будьте добрими до всіх. Неважливо, яка ситуація. Якщо ви мої шанувальники, будь ласка, не грубіяньте", - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?