Дружина Остапчука прокоментувала скандальну зустріч ведучого з Кіркоровим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дружина Остапчука прокоментувала скандальну зустріч ведучого з Кіркоровим

Дружина Остапчука прокоментувала скандальну зустріч ведучого з Кіркоровим
Джерело:  online.ua

14 серпня українські соцмережі сколихнув гучний скандал після того, як стало відомо, що відомий телеведучий Володимир Остапчук і його дружина Христина повечеряли з російським артистом Філіпом Кіркоровим. Лише зараз дружина шоумена поділилась враженнями від знайомства з забороненим в Україні співаком та прокоментувала цю неоднозначну ситуацію.

Джерело: Інстаграм Христини Горняк

Дружина Остапчука розповіла про зустріч зі скандальним російським артистом Кіркоровим

За словами Христини Горняк, Володимир Остапчук, який публічно вітав Філіпа Кіркорова з днем народження і називав його королем, не був знайомий з артистом особисто. Жінка стверджує, що вони раніше мали змогу спілкуватися лише в соцмережах. Тому, опинившись в Греції, шоумен не втратив нагоду побачити співака наживо і познайомити з ним дружину.

"З Філіпом був знайомий Вова, до речі, тільки онлайн. І ось вчора з'ясувалось, що ми відпочиваємо одне від одного в 30 хвилинах. Вирішили повечеряти разом", – запевняє Христина Горняк.

Як стверджує дружина телеведучого, вона робила все можливе, щоб уникнути обурення українців щодо вечері з артистом, який відкрито підтримує окупацію Криму.

Христина Горняк також продовжує стверджувати, що вони з Філіпом Кіркоровим не говорили про політику та релігію, однак він зізнався подружжю в любові до України.

"Дуже відкритий, веселий чоловік. Насміялись, я отримала купу компліментів. Тему політики й релігії я ніколи не обговорюю. Хоча почула, що Україну дуже любить", – зазначила дружина Остапчука.

Христина Горняк про вечерю з Кіркоровим (Фото - скриншот сторіс)

Як уже згадувалося раніше, наприкінці червня співак Філіп Кіркоров, який досі залишається народним артистом України, потрапив у "чорний список" Мінкульту як особа, яка загрожує національній безпеці.

Артист після цього почав скаржитися, що в Україні "ненависть до Росії захльостує". Уже на початку серпня Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд до України на 3 роки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?