ДТП, затримки поїздів і села без світла: Україна оговтується після снігопаду, з'явилися нові фото
Категорія
Події
Дата публікації

ДТП, затримки поїздів і села без світла: Україна оговтується після снігопаду, з'явилися нові фото

ДТП, затримки поїздів і села без світла: Україна оговтується після снігопаду, з'явилися нові фото
Джерело:  online.ua

В Україні сильний снігопад

 став причиною безлічі ДТП, затримок у русі потягів і знеструмлення сотень населених пунктів.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 988 населених пунктів у тринадцяти областях.


"Найбільша кількість снігового покриву, до 50 см, зафіксована в Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій та Житомирській областях. В Київській, Вінницькій та Черкаській областях спостерігаються невеликий сніг з дощем, а в Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій - місцями в Одеській, Миколаївській, Херсонській - йде дощ, на решті території країни без опадів. У наступні 3 години на північних областях йтиме сніг. Згідно з інформацією Українського Гідрометцентру в другій половині 14 листопада циклон вийде за межі України", - йдеться в повідомленні прес-служби ГСЧС.


Відзначається, що для відновлення електропостачання населених пунктів залучено 209 аварійних бригад обленерго.


Читайте також: 

Сніг у Києві: в мережі показали фото того, як все погано на дорогах столиці


Крім того, в прес-службі "Укрзалізниці" повідомили, що станом на ранок 14 листопада через складні погодні умови відбулись затримки у русі близько 30 поїздів, половина з них вибилися з графіка більш ніж на півгодини.


Відзначається, що зараз відстають від графіка руху наступні поїзди: № 42 Трускавець-Дніпропетровськ - запізнення на 3 години, № 110 Львів-Херсон - на 2 год. 24 хв, № 358 Рахів-Київ на 2 ч. 41 хв, № 135 Одеса - Чернівці - на 1 год. 31 хв, № 228 Львів - Одеса - на 1 год. 12 хв, № 114 Мукачево-Харків - на 1 год. 03 хв, № 49 Київ-Трускавець - на 52 хв, № 136 Чернівці - Одеса - на 53 хв, №75 Кривий Ріг-Київ - на 58 хв, № 86 Львів-Новоолексіївка та № 114 Івано-Франківськ - Київ - на 46 хв, № 76 Київ-Кривий Ріг - на 35 хв, № 357 Київ- Рахів та № 81 Київ-Ужгород - на 34 хв, № 43 Київ-Івано-Франківськ - на 27 хв.


Сніговий покрив в Тернополі досягає 60 см, Шепетівці - 50 см, Жмеринці - 30 см, Львові та Івано-Франківську - 35 см.
Наслідки снігопаду ліквідовують понад 4 700 шляховиків, близько 300 енергетиків і 13 снігоочисних та снігоприбиральних машин. Енергетики ліквідовують знеструмлення двох ділянок на території регіональних філій: "Львівська залізниця" та "Південно-Західна залізниця".

Читайте також:  Снігопад у Києві: з'явилися нові фото і важливі подробиці
Також повідомляється про безліч ДТП. Так,  dtp.kiev.ua  передає, що вранці 14 листопада в Києві, на перетині вулиць Липківського / Кудряшова сталося зіткнення автомобілів Деу і Рено. За попередніми даними, автомобіль Рено виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофора. Автомобіль Деу рухався вгору по Урицького і повертав ліворуч. В результаті аварії постраждало двоє людей. Швидка допомога, яка прибула на місце ДТП, госпіталізувала потерпілих з незначними травмами.
Аварія сталася і на перетині вулиць Лобановського / Кривоноса. Там, на перехресті сталося зіткнення автомобіля Шкода і Шевроле. Обійшлося без постраждалих.
Як повідомляв ONLINE.UA,  сильні снігопади, які накрили Україну в неділю, 13 листопада, стали приводом для жартів в соціальних мережах.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?