Снігопад у Києві: з'явилися нові фото і важливі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Снігопад у Києві: з'явилися нові фото і важливі подробиці

Снігопад у Києві: з'явилися нові фото і важливі подробиці
Джерело:  online.ua

Жителі Києва продовжують обговорювати снігопад в столиці, а також повідомляють про нові  ДТП, причиною яких стала негода.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на записи в соцмережах.
У неділю, 13 листопада, Київ, як і інші міста України, засипало снігом. Для того, щоб прибрати київські двори і дороги задіяли понад чотири з половиною тисяч працівників ЖЕУ. Про це у Facebook повідомив нардеп і радник мера Києва Дмитро Білоцерківський.
"Станом на 17.00. В м. Київ до прибирання снігу залучені 501 одиниця техніки, 4687 працівників, використано 849,6 т посипальних матеріалів. У комунальників почалася активна фаза роботи. Це стихія і дуже активна, поки так сильно падають опади фінального результату не буде, в порівнянні з багатьма іншими містами, Київ поки гідно тримає удар", - написав він.
Читайте також: Снігопад в Україні: з'явилися нові фото, відео та повідомлення про проблеми
Журналіст Сергій Костеж підтверджує, що комунальники прибирають сніг у Києві.
"Підтверджую, як автомобіліст: комунальники виїхали на вулиці і чистять місто. Їздять колонами по 4-5 машин. Проїхав пр. Набережним і трьом - чисто. Чистять Трою, Поділ, на Оболоні і Левобережці - вже розчищено. Не розганяйте зраду. В цьому році робота йде. Будьте обережні. Снігу все одно насипає багато. Тільки на Московському мосту побачив чотири ДТП", - написав він у Facebook.
Про ДТП, причиною якої став снігопад, повідомляє і dtp.kiev.ua.
"ДТП на Лобановського / Кривоноса без постраждалих, два авто. Працює патруль поліції", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі публікують повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди на дорогах Києва у зв'язку зі снігопадом і красномовні фотографії про ситуацію на дорогах столиці.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?