Дуда почав лякати перемогою РФ в Україні у разі не надання термінової військової допомоги
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуда почав лякати перемогою РФ в Україні у разі не надання термінової військової допомоги

Дуда почав лякати перемогою РФ в Україні у разі не надання термінової військової допомоги
Джерело:  online.ua

За словами президента Польщі Анджея Дуди, злочинна російська армія може перемогти у разі, якщо Україна найближчими тижнями терміново не отримає військову техніку від західних партнерів.

Джерело:  Le Figaro

Чому Дуда почав лякати перемогою російської армії

Так, можуть, якщо Україна не отримає допомогу дуже терміново. У них немає сучасної військової інфраструктури, але є люди! Якщо в найближчі тижні ми не відправимо в Україну військову техніку, Путін може перемогти. Він може перемогти, і ми не знаємо, де він зупиниться, - заявив президент Польщі.

Між тим, за інформацією аналітиків з Інституту вивчення війни (ISW), командування злочинної російської армії не змогло у короткі терміни підготувати мобілізованих до ефективних наступальних дій.

Українські військові чиновники та російські провійськові націоналісти применшують здатність Росії розпочати широкомасштабний наступ у Донецькій області за нинішніх обставин, в яких перебувають російські Збройні сили.

Кульмінаційний момент і тактичні невдачі російських військ під Вугледаром у Донецькій області, ймовірно, ще більше послабили віру російської ультранаціоналістичної спільноти в те, що російські війська здатні розпочати вирішальну наступальну операцію.

Невідповідність між обмеженим, але значним просуванням російських військ у районі Бахмута і відсутністю значних просувань в інших частинах України може підтвердити спостереження військових блогерів і українців про те, що російські війська не в змозі забезпечити швидке просування за допомогою традиційної механізованої маневреної війни.

Аналітики зазначають, що російське військове командування розгортає свої найбільш елітні підрозділи в районі Бахмута невеликими групами, використовуючи тактику проникнення в місто,

Ця тактика, схоже, призводить до значного тактичного просування російських військ у районі Бахмута, що може призвести до оперативних переваг, якщо українські війська вирішать відступити з Бахмута.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?