Дует Daft Punk дасть грандіозний концерт з космосу — де дивитися онлайн трансляцію
Категорія
Культура
Дата публікації

Дует Daft Punk дасть грандіозний концерт з космосу — де дивитися онлайн трансляцію

Дует Daft Punk дасть грандіозний концерт з космосу — де дивитися онлайн трансляцію
Джерело:  online.ua

5 квітня 2021 року культовий паризький дует електронної музики Daft Punk дасть грандіозний концерт з космосу. Музиканти вже готуються до відправки на МКС. Їх виступ стане першим музичним шоу, яке транслюватиметься в прямому ефірі прямо з космосу.

Джерело: оголошення організатора трансляції Cercle в Facebook.

Унікальне музичне шоу Daft Punk на МКС відбудеться за підтримки компанії Ілона Маска SpaceX і NASA, де ще рік тому запланували неймовірний захід у космосі, але зберігали ці плани в секреті. Уже кілька місяців знаменитий французький дует і команда Cercle проходять спеціальну підготовку, щоб здійснити неймовірну космічну подорож. Також всі учасники заходу пройшли тестування на ковід, щоб не допустити потрапляння вірусу в космос.

Дивитися концерт Daft Punk в космосі зможе кожен бажаючий. Онлайн трансляція шоу в прямому ефірі буде проводиться в Facebook Cercle. Вона почнеться 5 квітня в 19:30 за київським часом.

"Ця пряма трансляція без аудиторії призначена для того, щоб привернути увагу до труднощів, з якими світ стикається прямо зараз. У ті смутні часи нам всім потрібні надія, братерство, співчуття ... Музика об'єднує людей і може подолати самотність, яку може поширювати замкнутість", - йдеться в повідомленні організаторів космічного концерту Daft Punk на МКС.

Чим відомий дует Daft Punk

Daft Punk - це дует Тома Бангальтера і Гі Мануеля де Омем-Крісто. Він був створений в Парижі в 1993 році. Їх дебютний альбом вийшов у 1997 році і став одним із знакових в історії танцювальної музики. Дует прославили хіти Around the World і Da Funk.

У 2001 році, після виходу альбому Discovery, музиканти Daft Punk стали з'являтися публічно виключно в костюмах "роботів", що з роками перетворилося в обов'язкову частину їхнього іміджу.

За останні роки найбільш успішними синглами дуету стали Get Lucky в колаборації з Нілом Роджерсом і Фаррелом Вільямсом (дві премії "Греммі" і мільйони копій), а також Lose Yourself to Dance, створений теж разом з Вільямсом.

У лютому 2021 року дует Daft Punk розпався після 28 років існування. Причини такого рішення музикантів досі невідомі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?