Дуров почав тестувати офіційну рекламу у Telegram
Категорія
Технології
Дата публікації

Дуров почав тестувати офіційну рекламу у Telegram

Дуров почав тестувати офіційну рекламу у Telegram
Джерело:  online.ua

Увечері 4 листопада Telegram почав тестувати офіційні рекламні повідомлення. Про це першим повідомив засновник месенджера Павло Дуров.

Джерело: Телеграм-канал Павла Дурова

Якою буде реклама в Telegram

За словами Павла Дурова, більшість користувачів навіть не помітять рекламні повідомлення з трьох причин:

1. Telegram не показуватиме рекламні повідомлення у списку чатів, особистих розмовах чи групах. Реклама буде з'являтися лише у великих каналах — сервісах, де вже й так є реклама, і підтримка яких призводить до найбільших витрат з боку Telegram.

2. Для показу реклами не будуть використовувати особисті дані. Павло Дуров вкотре звернув увагу на те, що конфіденційність користувачів для Telegram є пріорітетом. За словами програміста, зміст рекламних повідомлень залежатиме лише від тематики каналів, де вони виводяться, а не від особистих даних користувачів.

3. Офіційні рекламні повідомлення Telegram будуть ненав'язливими. Засновник месенджера стверджує, що це будуть винятково короткі тексти без зовнішніх посилань чи фотографій. Рекламне оголошення може з'явитися лише після перегляду нових повідомлень у каналі.

"У каналах Telegram зараз зустрічається реклама, яку публікують власники Telegram-каналів у вигляді звичайних повідомлень. Офіційні рекламні повідомлення, які впроваджує Telegram, будуть набагато комфортнішими для користувачів. Дохід від таких рекламних оголошень дозволить Telegram далі надавати користувачам безкоштовний та необмежений сервіс", - підсумував Павло Дуров.

Що відомо про Павла Дурова

Павло Дуров - російський програміст, один із засновників і колишній генеральний директор соціальної мережі "ВКонтакті" та месенджера Telegram. У 2014 році виїхав з Росії і заявив, що не збирається повертатися - це стало після того, як він публічно підтримав Революцію Гідності в Україні та відмовився від співпраці з владою РФ. Павло Дуров має лібертаріанські політичні погляди.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?