Дуров став найбільш збіднілим мільярдером РФ — Forbes
Категорія
Світ
Дата публікації

Дуров став найбільш збіднілим мільярдером РФ — Forbes

Дуров став найбільш збіднілим мільярдером РФ — Forbes
Джерело:  online.ua

Forbes опублікував список найбільш збіднілих мільярдерів РФ за минулий рік. Перше місце в списку посів Павло Дуров, втративши 3,6 млрд дол.

Джерело: Forbes

Павло Дуров втратив найбільше статків серед мільярдерів РФ

За списком найбільш збіднілих мільярдерів РФ, представленим Forbes, найбільше грошей за минулий рік втратив засновник месенджера Telegram Павло Дуров.

Статки мільярдера зменшилися на цілих 3,6 млрд дол.

Повідомляється, що в конкурентів Telegram — месенджерів WhatsApp і Snapchat впали акції, що також вплинуло й на оцінку вартості компанії Дурова.

В результаті бізнесмен перемістився з третього місця у рейтингу російських мільярдерів Forbes за минулий рік на десяте у списку 2023-го.

Загалом, порівняно з минулим роком, кількість бізнесменів в країні-агресорці зросла. Їх стало 110, у той час як в 2022 році було 88.

Які ще мільярдери РФ втратили гроші

Загалом з минулорічного списку російських мільярдерів Forbes 13 людей втратили значну кількість своїх статків. Загалом ця сума склала 8,5 млрд дол.

Однією з причин такого явища є санкції проти РФ, хоча були й інші фактори.

Друге місце серед найзбідніліших мільярдерів посів Леонід Богуславський.

Його статки у 2023 році складають 3,6 млрд дол, що на 1,1 млрд менше, ніж в минулому.

Статки Дмитра та Ігора Бухманів наразі складають по 7 млрд дол у кожного.

За рік вони мзеншилися на 1,1 млрд дол у кожного

Мільярдер Фархад Ахмедов також втратив немало: зараз він має 1,1 млрд дол, тобто на 0,6 млрд дол менше, ніж в минулому році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?