Два міністри Кабміна Шмигаля йдуть у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Два міністри Кабміна Шмигаля йдуть у відставку

Два міністри Кабміна Шмигаля йдуть у відставку
Джерело:  online.ua

Уряд Дениса Шмигаля вже наступного тижня можуть покинути одразу кілька міністрів. Йдеться про те, що міністр економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко та міністр інфраструктури Владислав Криклій подали заяви про відставку за власним бажанням. 

Джерело: телеграм-канал "Правда Качури"

Що відомо про відставку Петрашка та Криклія

Згідно з останніми даними, заяви міністрів вже надійшли до українського парламенту. Окрім того, цілком ймовірно, зі своєю посадою може попрощатися глава МОЗ Максим Степанов.

За словами нардепа Олександра Качура, кадрові питання розглянуть 18 травня під час позачергового засідання.

"У понеділок ввечері відбудеться засідання фракції "Слуга народу" на якому розглянуть нові кандидатури на посаду міністра економіки та міністра інфраструктури", - повідомив народний обранець.

Варто зазначити, що дані про відставку Криклія та Петрашка підтвердила і речниця Дмитра Разумкова Ольга Туній.

Прессекретарка стверджує, що до ВРУ вже надійшли заяви про відставку від Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та Міністра інфраструктури Владислава Криклія, проте чутки про Степанова вона не коментувала.

За словами нардепів Олексія Гончаренка та Ярослава Железняка, в уряді можливі серйозні кадрові зміни. Так, у відставку можуть піти:

  • міністр охорони здоров'я Максим Степанов;

  • міністр інфраструктури Владислав Криклій;

  • міністр економіки Ігор Петрашко.

Як заявив Гончаренко, Петрашко написав заяву "на вимогу Офісу Президента". А от Максим Степанов, за твердженням Гончаренка, відмовляється писати заяву на звільнення.

Нардепка від "Слуги народу" Юлія Гришина опублікувала у телеграмі фото нібито заяви Криклія і заявила, що той "не з'явився на останнє засідання ТСК щодо Укрзалізниці".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?