Дворнікова усунено від командування російським вторгненням в Україну – CIT
Категорія
Світ
Дата публікації

Дворнікова усунено від командування російським вторгненням в Україну – CIT

Дворнікова усунено від командування російським вторгненням в Україну – CIT
Джерело:  online.ua

Засновник проєкту Conflict Intelligence Team Руслан Левієв заявив, що генерала Олександра Дворнікова усунули від командування російським вторгненням в Україну.

Джерело: Conflict Intelligence Team

Росіяни змінили командування російської армії

Лєвієв сказав, що більше тижня тому команда CIT від джерел серед російських солдатів дізналася, що замість Дворнікова "спецоперацією" почав командувати генерал Геннадій Жидко.

Жидко, за словами Левієва, – колишній командувач східного військового округу РФ, а зараз – заступник міністра оборони РФ з військово-політичної роботи.

Загалом, це такий головний замполіт, головний політрук, – сказав Левієв.

Олександр Дворніков (фото — wikipedia.org)

Нагадаємо, що 9 квітня стало відомо, що російськими військами в Україні буде керувати командувач Південного військового округу генерал Олександр Дворніков, який має великий досвід бойових дій у Сирії.

Тоді у британській розвідці повідомляли, що це свідчить про проблеми з управлінням в армії РФ та ефективність опору українських сил, які змусили Москву переглянути плани.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?